Hollywood 5. august 2018

KJ Apa afslører detaljer om den nye sæson af "Riverdale"

Der er kun få måneder til, at tredje sæson af "Riverdale" får premiere, og nu fortæller KJ Apa detaljer fra den nye sæson
Foto: All Over Press

10. oktober får den tredje sæson af "Riverdale" premiere i USA, og allerede dagen efter vil man kunne se afsnittet på Netflix.

Det er helt sikkert noget, som mange fans glæder sig til. 

Og nu afslører KJ Apa, der spiller Archie Andrews, detaljer om den nye sæson.

- Vi starter med at se Archie tiltalt for mordet på Cassidy Bullock, og han slog hende tydeligvis ikke ihjel, for vi så Andre, Veronicas chauffør, slog ham ihjel. Så vi starter sæsonen i retten. Det er et varmt og svedigt retslokale. Det er den varmeste sommer, som Riverdale nogensinde har opleve. Vi får se, om Archie skal i fængsel eller ej, fortæller KJ Apa til Seventeen

I interviewet med Seventeen fortæller KJ Apa også, at det kommer til at gå dårligt mellem Archie og Veronica.

- Jeg tror, at risikoen for at han skal i fængsel i mange år, går ud over hans forhold med mange af de andre, fordi han ikke har mulighed for at se dem. Der er en konfrontation mellem Archie og Veronica, hvor hun vil besøge ham i fængslet, og hanh ikke har lyst til, at hun skal komme, fordi miljøet i fængslet ikke er det bedste for en person som Veronica, fortæller KJ. 

Det er lidt over en måned siden, at optagelserne til den tredje sæson af "Riverdale" startede.

I den anledning formåede KJ Apa at sætte pigehjerter i brand verden over.

For KJ er usandsynligt buff og helt klar til optagelserne til tredje sæson af "Riverdale", det kunne man se på et billede, som "Riverdale"-skaberen Roberto Aguirre Sacasa delte af KJ Apa. 

- Se hvem der er tilbage i kampform og klar til tredje sæson af "Riverdale". Vi starter fredag. Så spændt, skrev Roberto til billedet på Twitter. 

Artiklen fortsætter efter billedet

KJ Apa har ligesom resten af holdet i "Riverdale" fået ualmindeligt stor succes blandt de unge TV-seere i hele verden.

Så mon ikke, at der er en kvindelig fan eller to, der er blevet lidt våde i trussen over det nye billede af KJ. 

Den 21-årige skuespiller kommer oprindeligt fra New Zealand, og siden hans ankomst til USA, har han oplevet en del forandringer i sit liv. Blandt andet den store berømmelse, som han har opnået. 

Derfor har han også valgt, at han ikke ville forsøge at finde kærligheden det første stykke tid, men for nyligt fortalte han, at han var klar til at date

Det fortalte "Riverdale"-lækkermåsen KJ Apa nemlig i et interview med Seventeen tilbage i april. 

Her foralte han, at der er sket forandringer i hans liv på det seneste. 

- Jeg har helt sikkert ændret mig. Og det er det eneste, jeg vil sige om det. Og så at jeg er virkelig glad. Tingen er, at jeg tror ikke, at det betyder noget, om du leder efter et forhold eller ej. Det er ikke op til os at forælle, hvornår vi møder vores livs kærlighed, siger han til magasinet.    Tidligere har han fortalt til Cosmopolitan, at han slet ikke var klar til at date, da han havde for travlt med arbejdet.   - Jeg ved slet ikke, hvor meget jeg har at tilbyde for tiden, sagde han i interviewet i oktober.    Faktisk har den 21-årige KJ Apa aldrigt haft en kæreste. Hans liv er altså langt fra det liv, som han spiller i rollen som Archie Andrews i "Riverdale". 
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold