Hollywood22. januar 2019

Ulidelig ventetid: Er K.J. Apa ude af ”Riverdale”?

Sidste afsnit af serien ”Riverdale” endte meget dramatisk – i hvert fald hvis man er fan af seriens superhelt K.J. Apa
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rexfeatures_8721267a.jpg
 Foto: MEGA

Det var noget af en cliffhanger sidste afsnit af successerien ”Riverdale” endte på, faktisk den største af slagsen, som serien har haft nogensinde! Og fansene er ved at gå amok – men frygt ej, nu er ventetiden ikke nær så lang igen.

I morgen bliver det nye afsnit tilgængeligt på Netflix, og så kan vi forhåbentlig endelig finde ud af, hvad der skete med seriens rødhårede helt Archie.

Er han virkelig død eller får vi lov til at kigge på den newzealandske lækkerbisken K.J. Apa i resten af seriens levetid?

Der er flere ting der indikerer, at vi ikke skal finde lommetørklæderne helt frem endnu. En af dem er, at K.J. Apa er blevet set flere gange på filmsættet siden afsnit 9 blev optaget. Selvfølgelig er det ikke ensbetydende med at han er med, meeeeen det kunne godt virke sådan. Vi krydser fingrer!

Derudover er KJ vist nok selv kommet til at afsløre i et interview, at Archie får det hårdt når han kommer tilbage til Riverdale.. og vi går ikke ud fra, at det er som et spøgelse, men hvem ved?

Der er dog intet andet for, end at vente på afsnittet i morgen for at se hvad der sker, men indtil da har vi samlet en masse grunde til at vi elsker K.J. Apa – og selvfølgelig håber han overlever i ”Riverdale”.

Derfor elsker vi K.J. Apa

Sponsoreret indhold