Hollywood27. april 2017

Ny "Løvernes Konge"-film får premieredato

Disney har tidligere lavet "Askepot", "Skønheden og Udyret" og "Junglebogen" som live-action film. Nu er turen kommet til "Løvernes Konge" og premieredatoen er fundet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/27.4.1007214755_9121738.jpg
 Foto: All Over

Disney har allerede haft kæmpe succes med genindspilninger af film som "Skønheden og Udyret", "Askepot" og "Junglebogen".

Og det har længe stået klart, at "Løvernes Konge" også får en tur igennem møllen.

Nu er premieredatoen fastsat, ligesom der er kommet flere prominente navne med på rollelisten.

Det er filmens instruktør, Jon Favreau, der afslører premieredatoen, der bliver den 19. juli 2019.

Artiklen fortsætter under tweetet

Det er allerede blevet afsløret, at det er Donald Glover, der skal spille Simba i filmen, ligesom der har været forlydender om, at Beyoncé skal være Nala, men nu er der så også kommet navne frem på to af filmens mest elskede karakterer.

Timon og Pumba.

Ifølge TheWrap, så er det de to komikere Seth Rogen og Billy Eichner, der skal være stemmerne bag vortesvinet og surikaten. Det er dog ikke endelig bekræftet af Disney.

Udover "Løvernes Konge", så er Disney også i gang med at lave et remake af "Mulan", der har premiere næste år, ligesom der er tre projekter mere i gang, som endnu ikke har fået titler, men man kan forestille sig, at det er film som "Pocahontas", "Den lille havfrue", "Aladdin" og "Peter Pan", der alle får en tur igennem remake-maskinen.

Sponsoreret indhold