Hollywood29. september 2016

Hakuna matata! ”Løvernes Konge” bliver genindspillet

Der er godt nyt til alle ”Løvernes Konge”-fans, som har drømt om at møde Simba, Nala Timon og Pumba i ””den virkelige verden”. Den anmelderroste instruktør – Jon Favreau – har nemlig varslet, at han vil genindspille historien om løvernes konge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/timon_ogpumba.jpg

De fleste af os husker nok det hjerteskærende øjeblik, hvor lille Simba må sige farvel til sin døende far på sletten.

Vi husker nok også alle, hvordan lille Simba bliver reddet af det komiske makkerpar Timon og Pumba, der ved hjælp af deres mantra "hakuna matata" lærte ham at se det positive i livet.

Og så kan de fleste af os nok også skråle med på sange som ”En Verden Af Liv” og Føl hvordan dit liv bli'r fyldt".

Ja… vi kan roligt blive enige om, at 1994-tegneflimen ”Løvernes Konge” er og bliver en film, som de fleste af os elsker.

null
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/timon_ogpumba.jpg

Løvernes konge bliver nu genindspillet, og vi er naturligvis helt oppe at køre. Jubiii!

Og nu er der bestemt godt nyt til alle os, der har drømt om at møde Simba, Nala, Timon og Pumba i ””den virkelige verden”. Den anmelderroste instruktør – Jon Favreau – har nemlig varslet, at han vil genindspille historien om løvernes konge som en animationsfilm i stil med ”Junglebogen”, der havde premiere i foråret.

Det skriver Disney på sin hjemmeside.

- Vi kan officielt bekræfte, at The Walt Disney Studios og instruktør Jon Favreau er godt i gang med at sætte en ny produktion af ”Løvernes Konge” i gang, skriver Disney på sin hjemmeside og tilføjer, at den nye film vil blive lavet med samme teknologiske virkemidler som Jon Favreaus ”Junglebogen”, der havde premiere i april og tjente $965,8 millioner på verdensplan.

Den nye ”Løvernes Konge” vil også have flere af de samme film med, som også var en del af 1994-filmen.

https://imgix.seoghoer.dk/jungelbogen.png

Den nye "Løvernes Konge" vil blive lavet i samme univers som "Junglebogen", der havde premiere i foråret.

Det er endnu uvist, hvornår den nye film vil få premiere.

”Løvernes Konge” fra 1994 er med en indtægt på $968,8 millioner en af de mest indtjenende animationsfilm nogensinde. Den vandt en Oscar for bedste originale sang ”Can You Feel The Love Tonight”, skrevet af Elton John og Tim Rice. Musikken til filmen – som solgte over 14 millioner kopier – vandt også to Grammy Awards.

Sponsoreret indhold