PÅ VEJ: Ny film om 2Pac og Snoop Dogg

Her ses Snoop Dogg og 2Pac sammen til MTV Video Music Awards i 1996. Tre dage senere blev 2Pac skudt og dræbt. Nu kommer filmen om de to rappere (Foto: All Over)

Her ses Snoop Dogg og 2Pac sammen til MTV Video Music Awards i 1996. Tre dage senere blev 2Pac skudt og dræbt. Nu kommer filmen om de to rappere (Foto: All Over)

Foto: All Over

I USA har filmen ”Straight Outta Compton”, der handler om rapgruppen N.W.A., taget alle med storm. Folk valfarter til biografen, og for tredje uge i træk ligger filmen helt i toppen af det såkaldte ”box office” i USA – der groft sagt afgør, om en film er en kommerciel succes eller ej.

I ”Straight Outta Compton” følger man begyndelsen på karrieren for blandt andet Dr. Dre – der i dag er milliardær – og Ice Cube, der gik fra at være hårdkogt rapper i de onde Compton-gader til at have hovedrollen i søde børnefilm fra Hollywood.

Og nu er tiden åbenbart kommet til at portrættere to andre superstjernes tidlige liv og karrierer: Nemlig rapperne 2Pac og Snoop Dogg. Det skriver Hollywood Reporter.

Man må da også sige, at der er nok action, drama og intriger at tage fat på. Den nye film om de to rappere kommer med al sandsynlighed til at hedde ”Welcome to Death Row” og selve historien vil tage udgangspunkt i en dokumentarfilm af samme navn fra 2001.

Dokumentaren skildrer dannelsen af det berygtede pladeselskab, Death Row, hvor boss’en, Suge Knight, angiveligt skulle have holdt Vanilla Ice i anklerne ud over en balkon, for at få ham til at droppe en aftale med et andet pladeselskab. Bare for at tage et let eksempel på den turbulente hip-hop-tilværelse.

Samtidig ser man begyndelsen på fænomenet 2Pac Shakur, der også var tilknyttet Death Row og ville vokse sig at blive en superstjerne, inden han på tragisk vis blev skudt, kun 25 år gammel.

Foto: All Over

(Foto: All Over)

I filmen møder vi også en ung Calvin Broadus alias Snoop Doggy Dogg, der var medlem af gadebanden ”Crips” og dengang sigtet for mord.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close