Hollywood 27. juli 2015

Rasende Snoop Dogg anholdt i Sverige: Jeg kommer ALDRIG tilbage

Rapperen blev anholdt i Sverige dagen efter koncerten i Tivoli, og han sværger, at han aldrig gider besøge vort nabofolk igen.
All Over Press

Den ranglede Snoop Dogg blev anholdt i Sverige efter hans koncert i Uppsala, som fandt sted dagen efter, at han optrådte i Danmark, skriver TMZ.com.

- Jeg er på bagsædet af en politibil i Sverige. De har standset den neger her for ingenting. De tager mig med på stationen, hvor jeg skal tisse i en kop på grund af ingenting. Jeg har ikke gjort noget! brøler Snoop Dogg i en video på Instagram, som du kan se i bunden af artiklen her.

[node:aller-related-content]

Som man kan forstå på den kære Snoop, så mener han selv, at han ikke har gjort noget forkert. Men som man næsten kan gætte på hans udtalelse ned, at han skulle tisse i en kop, og som hjemmesiden skriver, så mistænkte lovens lange arm på den anden side af sundet nok, at rapperen kørte bil i påvirket tilstand.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt mistanken var begrundet, men Snoop havde under anholdelsen en klar besked til svenskerne:

- Undskyld til alle fans i Sverige, men jeg kommer aldrig tilbage til det her land. Det kan I takke jeres politidirektør og alle de ansatte i politiafdelingen for.

Se rapperens rasende udmelding her:

 

Ftp

En video slået op af snoopdogg (@snoopdogg) den

26. Jul 2015 kl. 6:43 PDT

Sponsoreret indhold