Hollywood24. april 2018

Khloé kræver at Tristan dropper Instagram

Khloé Kardashian kræver at Tristan Thompson sletter sin Instagram-profil efter utroskab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khloe-24042018.jpg
 Foto: All Over Press

Khloé Kardashians kæreste, NBA-spilleren Tristan Thompson, var hende utro med flere forskellige kvinder af flere omgange, mens hun ventede deres datter, True, der blev født den 12. april.

Kun få dage før fødslen blev Tristan fanget i utroskab med stripklub-bartenderen Lani Blair i New York City, som han tilbragte en nat sammen med på hotel.

https://imgix.seoghoer.dk/tristan-artikel-24042018.jpg

Her er 27-årige Tristan Thompson på vej ind på et hotel i New York med stripklub-bartenderen Lani Blair. (Foto: All Over Press)

Og mens Tristan muntrede sig med Lani Blair var 33-årige Khloé bundet til Cleveland i staten Ohio, hvor hun er flyttet til for at skabe en fælles tilværelse med Tristan, der spiller for Cleveland Cavalliers.

Trods de mange tilfælde af utroskab, der blev blæst ud i medierne i dagene op til fødslen, ville Khloé have Tristan med til fødslen, og de forsøger nu at reparere på forholdet for at holde sammen på deres lille familie.

Men Khloé har et ultimativt krav til Tristan, hvis han vil forsøge at genvinde hendes tillid.

Han skal slette sin profil på instagram.

For ifølge HollywoodLife er der mange hotte kvinder på Instagram, der ville elske at have en affære med en kendt højt betalt NBA-stjerne, og det var angiveligt her, han samlede alle sine letlevende damer op.

Og Khloé vil lukke effektivt ned for fristelserne og sørge for, at Tristan ikke har let adgang til de mange kvinder. - Khloé er rasende over, at Tristan stadig er på sociale medier. Hun har sat foden i jorden og kræver, at Tristan skal slette sin Instagram-profil, hvis de skal overleve som par, siger en kilde tæt på tristan til HollywoodLife. - Khloé føler sig svigtet, og at Tristan har brudt tilliden mellem dem. Og at genopbygge den er noget nær umuligt, når så mange tilfældige kvinder har adgang til tristan på sociale medier. Så hun bønfalder ham om at tage en pause fra Instagram, mens de prøver at finde ud af tingene. Siden utroskabsskandalen blev kendt, har Tristan ikke postet noget på Instagram siden 4. april, så han har praktisk talt lukket ned. Han har endnu ikke offentligt kommenteret billederne, hvor han går med Lani Blair ind på hotellet i New York bare få dage før Khloé fødte datteren. - Tristan har det utrolig skidt med og fortryder, at han har været sammen med andre kvinder. Han føler, at han har måttet kæmpe med nogle udfordringer i sit liv, men han har det rigtig skidt med at have såret Khloé. Folk behandler Tristan anderledes nu, efter at utroskaben er blevet kendt. Holdkammerater, trænere, fans og vildt fremmede mennesker på restauranter er hårde ved ham. Han føler, at han virkelig har fucket det hele op, og at det er hårdt at være ham, siger kilden til HollywoodLife. GALLERI med Khloé og Tristan:

Khloé Kardashian og Tristan Thompson (billeder af dem sammen)

null

Sponsoreret indhold