Hollywood13. november 2018

Nu ved vi, hvornår sidste sæson af "Game of Thrones" får premiere

Der er kun seks måneder til, at vi finder ud af, hvad der kommer til at ske i sidste sæson af "Game of Thrones"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9036271at.jpg
 Foto: HBO

Kan du heller ikke vente til sidste sæson af "Game of Thrones" bliver sendt, så er der gode nyheder.

Der er nemlig kun seks måneder til, at den sidste sæson af den populære serie får premiere på HBO.

Det afslører HBO selv i dag.

- Hvert slag. Hvert forræderi. Hver risiko.Hver kamp. Hvert offer. Hvert dødsfald. Det har alt sammen været #ForTheThrone. Sidste sæson af "Game of Thrones" får premiere i april 2019, skriver HBO på Facebook. Artiklen fortsætter efter videoen
Den endelige premieredato er endnu ikke blevet offentliggjort, men nu ved vi da i det mindste, hvilken måned serien får premiere. HBO-hittet "Game of Thrones" er baseret på George R.R. Martins fantasyserie "A Song of Ice and Fire". Sæson for sæson er seriens popularitet bare steget og steget. Den første sæson havde et gennemsnit på 2,5 mio. seere, mens den seneste, syvende sæson blev set af i gennemsnit mere end 30 mio. seere.

Sikkerheden i top

Sikkerheden og hemmelighedskræmmeriet omkring den ottende og sidste sæson af HBO-hittet "Game of Thrones" er vanvittig høj.

Rygterne har floreret om, at der skulle indspilles flere alternative afslutninger for at gardere sig mod læk, og det er også kommet frem, at manuskripterne, der afslører skæbnerne for alle i Westeros, er gemt bag en digital lås og slå.

Kit Harrington har tidligere afsløret, at han fældede en tårer, da han læste det sidste manuskript til den populære serie.

- Men jeg græd til sidst, indrømmede skuespilleren i et interview sidste år.

null

Sponsoreret indhold