Hollywood9. oktober 2017

Vild sikkerhed omkring sidste sæson af "Game of Thrones"

HBO vil gøre alt for, at holde afslutningen på "Game of Thrones" hemmelig til det sidste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9036271fb.jpg
 Foto: All Over Press

Syvende sæson af "Game of Thrones" var plaget af, at afsnittene blev lækket online før tid, og det tager HBO, der står bag serien, nu konsekvenserne af.

Tidligere er det kommet frem, at folkene bag serien overvejer at indspille adskillige afslutninger, og nu er der så kommet flere detaljer frem om, hvilke foranstaltninger der tages for at holde spoilers for døren.

Liam Cunningham, der spiller Ser Davos i serien, afslører til Metro, at han ikke engang kan åbne manuskriptet.

- Jeg har fået dem alle (manuskripterne, red.), afslører Cunningham til Metro.

- Jeg kan ikke åbne dem på grund af alle sikkerhedsforanstaltningerne, fortæller skuespilleren.

Alle "Game of Thrones"-skuespillerne har fået tilsendt et digitalt manuskript for sæson otte, men de kan ikke åbne manuskriptet, med mindre de befinder sig fysisk i TV-seriens studie i Belfast, eller de har fået autorisation til det.

Ifølge Metro mødes de medvirkende i dag den 9. oktober for at læse manuskriptet igennem for de sidste tre afsnit i serien, og dermed ved de, hvordan skæbnen for Cersei, Jaime, Sansa og alle de andre i Westeros bliver.

Tidligere er det kommet frem, at den ottende og sidste sæson kun kommer til at bestå af seks afsnit, men det betyder nødvendigvis, at sidste sæson bliver hurtigt overstået. Det sidste afsnit i sæson syv var for eksempel hele 80 minutter langt.

- Afsnittene kommer helt sikker til at blive større, og hvad jeg har hørt, længere, har Liam "Ser Davos" Cunningham tidligere afsløret over for TV Guide.

- Vi indspiller helt op til denne sommer. Når du tænker overvejer det, så havde vi sidste sæson seks måneder til at lave ti afsnit, så vi gør meget mere end det i seks afsnit. Så det vil naturligvis blive til længere afsnit, afslørede han.

Indspilningerne af sæson otte er allerede skudt i gang, det afslørede Lena Headey, der spiller Cersei i serien, på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

Der er endnu ikke meldt en officiel premieredato ud for sæson otte, men det mest sandsynlige er enten slutningen af 2018 eller starten af 2019.

I galleriet kan du se, hvordan "Game of Thrones"-stjernerne ser ud i virkeligheden.

Sådan ser "Game of Thrones"-stjernerne ud i virkeligheden

Sponsoreret indhold