Hollywood23. oktober 2017

Nu ved Jon Snow alt: Græd da han læste sidste afsnit af "Game of Thrones"

"Game of Thrones"-stjernen forvandlede sig til lidt af en tudeprins, da han læste manuskriptet til det sidste afsnit af den populære HBO-serie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khjgame_of_thrones.jpg
 Foto: All Over Press

Sikkerheden og hemmelighedskræmmeriet omkring den ottende og sidste sæson af HBO-hittet "Game of Thrones" er vanvittig høj.

Rygterne har floreret om, at der skulle indspilles flere alternative afslutninger for at gardere sig mod læk, og det er også kommet frem, at manuskripterne, der afslører skæbnerne for alle i Westeros, er gemt bag en digital lås og slå.

Men nu kan en af hovedpersonerne i serien så løfte sløret en smule for, hvad "Game of Thrones"-fans har i vente, og Kit Harington, der spiller Jon Snow, antyder, at vi godt kan finde servietterne frem.

- Vi læste faktisk manuskriptet igennem sidste uge, så nu ved jeg alt, fortalte Kit Harington, da han fredag var gæst i The One Show på BBC.

Harington henviste med "nu ved jeg alt" til den ikoniske replik "You know nothing, Jon Snow".

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/rose-leslie-kit-harington-got.jpg
 Foto: All Over Press

- You know nothing, Jon Snow, sagde Ygritte (Rose Leslie) til Jon Snow (Kit Harington) i "Game of Thrones". Replikken er efterhånden gået hen og blevet ikonisk. Foto: All Over Press.

- Men jeg græd til sidst, indrømmede skuespilleren, der netop er blevet forlovet med en "Game of Thrones"-kollega.

Skuespilleren tilføjede, at det ikke var noget bestemt, der fik tårerne til at flyde, men at han slet og ret blev rørstrømsk.

- I skal huske på, at de sidste otte år er ingen gået mere op i det end os, forklarede Harington.

- Jeg får tårer i øjnene bare ved at tænke på det. Det bliver et mærkeligt år, hvor jeg skal sige farvel til alle og skal indspille den sidste scene med den og den person, lød det fra 30-årige skuespiller.

Der er endnu ikke meldt en officiel premieredato ud for sæson otte, men det mest sandsynlige er enten slutningen af 2018 eller starten af 2019.

HBO-hittet "Game of Thrones" er baseret på George R.R. Martins fantasyserie "A Song of Ice and Fire".

Sæson for sæson er seriens popularitet bare steget og steget. Den første sæson havde et gennemsnit på 2,5 mio. seere, mens den seneste, syvende sæson blev set af i gennemsnit mere end 30 mio. seere.

I galleriet kan du se, hvordan "Game of Thrones"-stjernerne ser ud i virkeligheden.

Sådan ser "Game of Thrones"-stjernerne ud i virkeligheden

Sponsoreret indhold