Madonna fik hug for Aretha-hyldest: Nu svarer hun igen

Madonna er ikke populær, efter at hun brugte det meste af tiden på at tale om sig selv i stedet for at hylde Aretha Franklin.

Madonna er ikke populær, efter at hun brugte det meste af tiden på at tale om sig selv i stedet for at hylde Aretha Franklin.

Foto: All Over Press

Mandag afholdt MTV deres årlige VMA-prisuddeling, og det helt store samtaleemne var Madonna

Popdronningen, der netop er fyldt 60 år, skulle hylde souldronningen Aretha Franklin, der den 16. august døde af kræft, men i stedet endte hun med kun at tale om sig selv. 

- Så i stedet for en ægte hyldest af Aretha, lader I bare Madonna tale i en halv time om sig selv, lød det fra en harm Twitter-bruger.

- Af alle de sorte kunstnere de kunne have valgt til at tale om arven efter souldronningen Aretha Franklin, så valgte MTV Madonna, som kun nævnte Aretha én gang i en lang fortælling, stemte en anden i på Twitter.

Men nu svarer Madonna selv igen på den kritik, der er haglet ned over hende - det gør hun på sin Instagram. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Im with the Winner!! The beautiful @camila_cabello ! So proud of her!. And just to clarify: I was asked to present video of the year by MTV! And then they asked me to share any anecdotes I had in my career connected to Aretha Franklin! I shared a part of my journey and thanked Aretha for inspiring me along the way. I did not intend to do a tribute to her! That would be impossible in 2 minutes with all the noise and tinsel of an award show. I could never do her justice in this context or environment. Unfortunately most people have short attention spans, and are so quick to judge. I love Aretha! R.E.S.P.E.C.T.. I Love Camilla! Congrats! I LOVE my dress! AND. I love-L O V E!! and there is nothing anyone can say or do that will change that. #vmas #postivevibes

Et opslag delt af Madonna (@madonna) den

På billedet står hun sammen med sangkollegaen Camila Cabello. 

- Jeg står sammen med vinderen. Smukke Camila Cabello! Så stolt af hende, starter Madonna ud. 

Og så begynder hun at tale om noget helt andet, men måske ikke uventet: Nemlig sig selv: 

- Og bare så det er på det rene: Så blev jeg af MTV bedt om at præsentere årets video! Og så bad de mig om at dele anekdoter fra min karriere, som havde forbindelse til Aretha Franklin. Jeg delte en del af min rejse og takkede Aretha for at inspirere mig under rejsen, lyder det i popdronningens forsvar.

- Det var ikke min hensigt at hylde hende! Det ville være umuligt at gøre på to minutter med al den larm og pragt ved et prisuddelingsshow. Jeg kunne aldrig yde hende retfærdighed i denne sammenhæng eller dette miljø. Uheldigvis har de fleste folk en kort opmærksomhedsspændvidde og er så hurtige til at dømme. Jeg elsker Aretha! R.E.S.P.E.K.T., lyder det yderligere fra Madonna. 

Aretha Franklin blev 76 år, og hun sov stille ind i sit hjem i Detroit som følge af kræft, som hun blev diagnosticeret med i 2010.
 
Franklin er et af de helt store navne i musikverdenen. Hun har vundet 18 Grammy-statuetter og blev den første kvinde, der blev optaget i "Rock and roll hall of fame" tilbage i 1987.
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close