Hollywood7. januar 2017

Brad Pitts lille skilsmissesejr: Nu makker Angelina ret

Angelina går med til at forsegle de retsdokumenter, hun ellers krævede forblev offentlige.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brad-angelina-boernene-besoeger.jpg
 Foto: All Over Press

Angelina Jolie har tromlet sig gennem Hollywods mest beskidte skilsmisse nogensinde. Men nu er der et lille lys for enden af tunnelen for Brad Pitt.

I hvert fald har han nu vundet en sejr. For Jolie, 41, går nu med til at forsegle de skilmissedokumenter, hun ellers forsøgte at lade være offentlige. Jolies strategi var nemlig, at dokumenterne skulle afsløre nogle ubehagelige sandheder om Brad.

- Der er ingen tvivl om, at Pitt hellere vil holde dokumenterne hemmelige. Specielt på grund af de informationer, Department of Children & Family Services (børnforsorgen, red.), kommer med, skriver Angelinas advokater, ifølge People.

Men det er det, det handler om, mener Brad. For han er nemlig blevet renset i beskyldningerne om vold mod børnene. Det kunne myndighederne i sidste måned bekræfte.

- Det er rart at se, at Angelina endelig har ændret holdning. Det giver ingen mening at holde dokumenterne offentlige, siger en Pitt kilde til ugebladet.

Allerede nu har Jolie vundet den midlertidige forældremyndighed over alle seks børn. Pitt mener, at Angelina forsøger at skade børnene ved at lade skilsmisse køre for åbent tæppe.

Se flere billeder af Pitt, Angelina og børnene her:

Brad Pitt og Angelina Jolies børn

Sponsoreret indhold