Hollywood6. januar 2017

Pinligt optrin: Brad Pitt og Anistons mand mødes

Justin Theroux og Brad Pitt blev placeret side om side på smart restaurant forleden i L.A. Det var ikke god oplevelse for nogen af parterne.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin_5.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke kun vejret, der er usædvanlig koldt denne vinter i Los Angeles. Forleden var der også isende kulde på en restaurant på Sunset Boulevard i West Hollywood.

Kviksølvet faldt øjeblikkeligt, da en uvidende tjener placerede Jennifer Anistons nuværende mand, Justin Theroux, side om side med Brad Pitt. Enhver med minimalt kendskab til popkultur vil vide, at Aniston - og dermed Justin - absolut ikke er Brad Pitt venligt stemt.

- Stedet blev nærmest til Siberien i nogle få sekunder. Så kold var luften, da de tog mænd så hinanden, siger en kilde på restauranten til National Enquirer.

Og de arktiske tilstande blev ikke bedre, da resten af Theroux' selskab ankom.

- Brad blev så utilpas, at han faktisk vendte sin stol om, så han ikke skulle sidde og se på Justins selskab. De to mænd var som små børn, der var blevet uvenner, siger kilden på stedet.

Brad Pitt gennemgår lige nu Hollywoods mest barske skilsmisse nogensinde. Hans eks-kone, Angelina Jolie, anklager ham for at have været voldelig mod et af parrets børn i en kæmpebrandert. Jolie har vundet den midlertidige forældremyndighed over samtlige seks børn.

Sponsoreret indhold