Hollywood6. december 2016

Angelina viser ingen nåde: Kræver narkotest af Pitt

Fire gange om måneden skal Pitt testes for narko - hvis altså han gerne vil se sine seks børn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brad-angelina-boernene-besoeger.jpg
 Foto: All Over Press

Fire gange om måneden. Så mange gange skal Brad Pitt, 52, aflevere urinprøver. For at bevise, at han ikke er på stoffer, når man skal have samkvem med sine seks børn.

Kravet er nyt, og det er naturligvis Angelina Jolie, 41, der står bag.

Det skriver TMZ.

Desuden er det så op til børnepsykologen, Ian Russ, om børnene er klar til at være sammen med deres far. I retsdokumenterne står der nemlig, at "Russ skal vurdere gang til gang, om det er forsvarligt, at samværet finder sted."

Det kan virke en anelse mystisk med disse nye ekstreme tiltag. Det er lang tid siden, at Department of Children & Family Services (børneforvaltningen, red.) i Los Angeles, faktisk frikendte Pitt pure. Angelina har anklaget Pitt for at have slået sønnen, Maddox, på et fly. Ifølge Jolie var Pitt stærkt beruset. Indtil videre er der dog ingen, der har kunnet bevise hendes påstand. Socialrådgivere fra Los Angeles brugte adskillige uger på at tale med børnene, men den 8. november blev deres vurdering officiel: Pitt har ikke været voldelig over for Maddox, står der i dokumenterne.

Angelina Jolie begærede skilsmisse fra Brad Pitt i september. Parret nående at være sammen i 12 år -to år af dem som ægtefolk.

Se flere billeder af parret her:

Brad Pitt og Angelina Jolie (billeder af dem og deres børn)

Sponsoreret indhold