Hollywood8. maj 2017

Tør du se den nye trailer? Nu kommer den onde klovn i ”IT”

Stephen Kings uhyggelige mesterværk ”IT” vender tilbage til det store lærred, og nu er anden trailer for den skræmmende film så udkommet. Og langt om længe får vi filmens altoverskyggende hovedperson at se – den onde klovn ”Pennywise”. Se den anden trailer her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/trailer_0.jpg
 (Foto: YouTube)

Han skræmte livet af en hel nation. Han var skyld i, at små og store børn for altid vil få mareridt, hvis de ser en klovn.

Og nu kan vi igen se frem til at blive hjemsøgt af den onde klovn Pennywise.

For nu bliver Stephen King-kultgyseren ”IT” genindspillet.

I dag udkom anden trailer for filmen – og i den får vi for første gang et ordentlig glimt af den uhyggelige hovedperson.

Traileren blev frigivet i forbindelse med søndagens MTV Movie & TV Awards.

Du kan se traileren for filmen nederst i denne artikel.

”IT” – og ikke mindst den onde klovn Pennywise – hjemsøgte en hel nation, da den originale film udkom i 1990. Ligesom med dén film bliver historien i den nye gyser delt i to.

Dels kommer vi til at følge en gruppe børn i ”The Losers Club”, som ender med at stå ansigt-til-ansigt med deres allerværste, da de må kæmpe mod den onde klovn Pennywise.

I den anden fortælling følger vi børnene som voksne, hvor de står overfor det samme mareridt – uden dog helt at kunne huske, hvad det var for en slags ondskab.

I filmen fra 1990 var det skuespilleren Tim Curry, der spillede den ikoniske rolle som Pennywise. I den nye film bliver den uhyggelige klovn fortolket af svenske Bill Skarsgård, 25.

”IT” får premiere 7. september.

Du kan se den nye trailer for filmen herunder… hvis du da ellers tør:

Sponsoreret indhold