Kendte26. september 2016

Gisp! Havde lige set gyserfilm – så bliver hun nærmest skræmt ihjel

Filmfolkene bag gyserhittet ”The Conjuring 2” fandt på en snedig (og ond) måde at skræmme livet af en række biografgæster, der blot troede, at de bagefter skulle interviewes om filmen. Der ventede dem dog noget af en forskrækkelse. Se videoen her… hvis du tør
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/spejl.jpg
 (Foto: YouTube)

Hvordan tager man bedst fusen på en gruppe biografgængere, der netop er blevet skræmt godt og grundigt?

Jo, man sørger da for at gøre gyserfilmen til hårrejsende virkelighed. Forvirret? Så se denne to en halv minut lange video… hvis du tør!

Videoen viser nemlig det hårrejsende og hjertestoppende øjeblik, hvor en række biografgæster bliver skræmt fra vid og sans, da de kigger sig selv i spejlet.

Biografgæsterne havde netop set gyserfilmen ”The Conjuring 2” og var efterfølgende blevet bedt om at gå ind i et tilstødende rum for at blive interviewet om gyserfilmen.

Hvad biografgæsterne ikke anede, var, at filmholdet bag gyserhittet havde en snedig plan: De ville nemlig forskrække de sagesløse biografgæster ved at få dem til at tro, at gyserfilmen var blevet til virkelighed.

Og de sagesløse gæster blev – naturligvis – skræmt godt og grundigt, Og til sidst i den to en halv minut lange video ser man også, hvordan en fyr i ren og skær panik ender med at kyle en flaske i hovedet på ”gyser-hovedpersonen”.

Se videoen her… hvis du tør.

Herunder kan du se et galleri med barnestjerner, der har medvirket i forskellige gyserfilm:

Kan du genkende denne ’uhyggelige’ barnestjerne?

Sponsoreret indhold