Datoen er sat: Nu gifter "Game of Thrones"-stjerner sig

Kit Harrington og Rose Leslie.

Kit Harrington og Rose Leslie.

Foto: All Over

Kit Harrington og Rose Leslie holder på formerne, når det kommer til deres forestående ægteskab.

Parret blev forlovet i september sidste år, og dermed skal de ifølge traditionerne have været en tur op ad kirkegulvet inden september i år. 

Og det kommer de også til. Det skriver BBC.

Parret bliver nemlig smedet sammen ved et storslået bryllup i næste måned.

Helt præcist den 23. juni i Aberdeenshire i Skotland. 

Her ejer Rose Leslies far et slot, og det er det, der kommer til at danne rammen om bryllupsfesten, der helt sikkert kommer til at få en gæsteliste, der er tætpakket med store stjerner. 

Brylluppet mellem de to stjerner kommer helt sikkert til at blive et af årets helt store kendisbryllupper i Storbrittanien. 

I 2012 mødte Kit Harington, der spiller Jon Snow i serien, og Rose Leslie, der spiller Ygritte, hinanden under optagelserne af HBO-serien. I serien forelsker de sig i hinanden, og der gik ikke lang tid, før virkeligheden indhentede fiktionens verden.

Harington og Leslie flyttede sidste år ind i et hus i East Anglia, der ligger i det østlige England, til knap 15 mio. kr. 

Parret har altid været private omkring deres forhold. De begyndte at date i 2012 og holdt deres forhold væk fra offentlighedens søgelys i hele fire år, da de først optrådte sammen på den røde løber for første gang sidste år. 

Det var også sidste år, at Kit Harington for første gang satte ord på sit forhold til skuespilkollegaen. I et interview med det italienske modemagasin L'Uomo Vogue, delte han sit yndlingsminde fra "Game of Thrones"-indspilningerne.

- De tre uger, da vi var på Island for at optage anden sæson... Fordi landet er så smukt, det magiske lys, og fordi det var der, jeg forelskede mig, genkaldte Kit Harington i interviewet.

- Hvis du er tiltrukket af en person, og vedkommende i fiktionens verden er én, du er forelsket i, så er det nemt at forelske sig, tilføjede Jon Snow-stjernen.

Se "Game of Thrones"-stjernerne før de blev kendte i galleriet herunder

Game of Thrones-stjernerne: Før de blev kendte

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close