Hollywood28. maj 2017

8-årige Saffie døde i terrorangrebet: Nu er der nyt om hendes kvæstede mor

8-årige Saffie Roussos var blandt ofrene under mandagens terrorangreb, hvor en selvmordsbomber detonerede sin sprængladning under en koncert med Ariana Grande. Hendes mor og søster blev hårdt såret ved angrebet, men ”vil klare den”, fortæller en nær ven af den hårdt ramte familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/saffie_roussos.jpg
 Foto: Privat

Saffie Roussos havde set frem til en koncert med sit store idol – i stedet endte hun med at blive dræbt.

Den otteårige pige er den yngste af de 22 uskyldige, der mandag aften blev dræbt i Manchester, da en selvmordsbomber detonerede sin sprængladning under en koncert med Ariana Grande.

Også Saffies mor Lisa, 48, og søster Ashlee, 25, var til stede, da bomben sprang. Og begge blev hårdt såret.

Nu fortæller en nær ven af den hårdt prøvede familie til Daily Mail, at mor og søster ”vil klare den”.

- De klarer dem. De er i sikkerhed. De kommer igennem dette fysisk, og de vil klare det. Det er dét, som Andre (Saffies far, red.) fortæller sine tætte venner. Alle andre detaljer er private, udtaler vennen af familien til det britiske medie.

Vennen vil dog ikke oplyse, om moderen er ved bevidsthed og dermed klar over, at hun har mistet sin lille pige. Hun har ifølge det britiske medie været igennem to operationer siden mandagens terrorangreb.

Moderen er indlagt på et andet hospital end Saffies søster Ashlee, der også blev kvæstet under angrebet. Ashlee menes også at slippe fra angrebet med livet i behold.

Nyheden om Saffies død har fået flere til at efterlade blomster, balloner og bamser ude foran den fish & chips-shop, som Saffies far, 43-årige Andrew, driver i Layland, Lancashire.

Ariana Grande har i kølvandet på angrebet mod sin koncert oplyst, at hun vil hjælpe alle ofrene og deres pårørende – for eksempel ved at dække omkostninger for begravelser og bisættelser.

Politiet i England har bekræftet, at bombemanden døde ved angrebet. Han er identificeret som den 22-årige Salman Abedi.

Angrebet er det værste i England siden 7. juli 2005, hvor en række bomber i det centrale London dræbte 56 og sårede over 700.

Du kan se billeder fra angrebet i galleriet herunder:

Terrorangrebet mod Ariana Grande koncert i Manchester 22. maj 2017

Sponsoreret indhold