Hollywood26. maj 2017

Efter massakre: Ariana Grande deler langt og rørende brev til ofre

Popsangerinden Ariana Grande har fredag offentliggjort et langt og rørende brev i kølvandet på mandagens terrorangreb, der fandt sted ved hendes koncert i Manchester. I det lange brev tilbyder hun hjælp til alle de berørte af tragedien, ligesom hun også opfordrer alle til at stå sammen midt i sorgen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ariana_grande_0.jpg
 Foto: All Over

De havde håbet på en festlig og sjov aften i musikkens tegn.

Men fest blev forvandlet til blodigt mareridt, da en selvmordsbomber mandag aften detonerede bomber under en Ariana Grande-koncert i den engelske storby Manchester.

Kort efter massakren satte en dybt chokeret Ariana Grande sig ombord på et jetfly og vendte hjem til USA – og nu har hun så for første gang givet en længere udtalelse efter massakren, der kostede 22 mennesker livet.

Fredag aften udsendte Ariana Grande et længere brev på de sociale medier, blandt andet Instagram. Du kan læse hele brevet herunder.

”Mit hjerte, mine bønner og mine dybeste kondolencer er hos ofrene for Manchester-angrebet og deres kære.

Der er intet, jeg kan gøre, som kan fjerne jeres smerte eller gøre dette godt igen.

Alligevel rækker jeg min hånd og mit hjerte ud og vil give alt, der er muligt, til jer og jeres, hvis I skulle få brug for min hjælp på nogen måder.

Det eneste, som vi kan gøre nu, er at vælge, hvordan vi vil lade dette påvirke os, og hvordan vi vil leve vores liv fra nu af.

Jeg har tænkt på mine fans og på jer non-stop hele ugen. Den måde I har håndteret alt dette har været inspirerende og gjort mig mere stolt, end I nogensinde vil kunne forstå.

Medfølelsen, venligheden, kærligheden, styrken og sammenholdet, som I har vist hinanden den sidste uge, er det præcis modsatte af de grufulde hensigter, som det tog for at gennemføre noget så ondt som dét, der skete mandag.

I er de præcis modsatte!

Jeg er ulykkelig over den smerte og frygt, som I må føle og for det traume, som I også må føle.

Vi vil aldrig kunne forstå, hvorfor disse handlinger sker, for det er ikke en del af vores natur, og derfor skal vi ikke give op.

Vi vil ikke give op eller leve i frygt.

Vi vil ikke lade dette skille os ad.

Vi vil ikke lade hadet vinde.

Jeg vil ikke gå gennem resten af livet uden at kunne se og holde og løfte mine fans på samme måde, som I løfter mig.

Vores respons til denne vrede skal være at rykke tættere sammen, at hjælpe hinanden, at elske mere, at synge højere og leve mere kærligt og generøst, end vi gjorde før.

Jeg vil vende tilbage til den utrolig modige by Manchester for at tilbringe tid med mine fans og for at holde en velgørenhedskoncert til ære for ofrene og deres familier og for at samle penge ind. Jeg vil gerne takke mine med-musikere og venner for at række ud og være en del af denne kærlighed til Manchester. Jeg vil dele detaljerne med jer så snart, alt er bekræftet.

Fra første dag vi begyndte at strikke “Dangerous Woman”-touren sammen, sagde jeg, at denne tur – mere end nogen anden – skulle være et sikkert sted for mine fans. Et sted, hvor de kunne søge væk, hvor de kunne fejre, kunne hele, kunne føle sig sikker og kunne være dem selv. Hvor de kunne møde vennerne, som de havde mødt online. Hvor de kunne udtrykke sig selv.

Dette vil ikke ændre det!

Når I kigger blandt publikum, vil I se et smukt, varieret, rent og glad publikum.

Tusindvis af mennesker, helt forskellige, samlet af den samme årsag: Musik.

Musik er noget, som alle på Jord kan dele.

Musik skal hele os, bringe os tættere sammen, gøre os glade.

Og det skal det fortsætte med at gøre.

Vi vil fortsætte for at ære dem, vi mistede, deres kære, mine fans og alle, der er berørt af denne tragedie.

De vil forblive i mine tanker og i mit hjerte, og jeg vil tænke på dem i alt, jeg gør resten af mit liv.

Ari”

For få dage siden bekræftede sangerindens manager, at hendes ”Dangerous Woman”-tour er sat på standby indtil 5. juni er aflyst. Indtil videre er der derfor planen, at den 23-årige popsangerinde går på scenen i Frankrig den 7. juni.

Politiet i England har bekræftet, at bombemanden døde ved angrebet. Han er identificeret som den 22-årige Salman Abedi.

Angrebet er det værste i England siden 7. juli 2005, hvor en række bomber i det centrale London dræbte 56 og sårede over 700.

Du kan se billeder af angrebet i galleriet herunder. Vi gør opmærksom på, at nogle af billederne kan virke voldsomme:

Terrorangrebet mod Ariana Grande koncert i Manchester 22. maj 2017

null

Sponsoreret indhold