Hollywood15. januar 2018

Nina Agdal "for tyk": Jeg er færdig med at leve denne løgn

Nina Agdal er færdig med at leve usundt som model. Mandag morgen i USA tog hun bladet fra munden og fortalte sandheden om modebranchen hos TV-værten, Megyn Kelly
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nina-agdal-14012018.jpg
 Foto: All Over Press

- Vi kan først bruge dig, når du er i form igen.

Den besked fik den superslanke danske model, Nina Agdal, efter hun havde lavet et photo-shoot med Venice Magazine i Florida. Den 25-årige var målløs, og forleden skrev hun om sine frustrationer på Instagram.

Det fik straks den populære, amerikanske TV-vært, Megyn Kelly til gribe telefonen og sørge for, at Nina kom til orde i Megyns morgen-program på NBC i USA.

- De sagde dybest set, at jeg var for stor, og at de først kunne bruge mig i 2018, når jeg var i form igen. Og jeg gik ind til det her shoot og følte mig i topform. Jeg havde selvtillid, og jeg havde netop taget et års pause fra branchen. Og jeg brød helt sammen over det. Nu prøver magasinet så at undskylde, men jeg kan ikke acceptere den, siger Nina og tilføjer:

- Jeg kan ikke stå inde for det her længere. Det har altid været sådan, at vi skulle være tynde som bøjler, men nok er nok. Og jeg kan se det på den respons, jeg har fået. Ingen kan relatere til disse kropsidealer længere. Det skaber en illusion om, hvordan kvinder skal se ud. Og det sker overalt.

- Det siger jo alt om branchen, at det her skete, da jeg følte mig sund og stærk. Jeg følte mig personligt angrebet, og jeg bliver nødt til at handle for alle kvinder. Nok er nok, og jeg kan ikke leve denne løgn længere. Det er en illusion, siger hun.

Nina, der engang datede Leonardo DiCaprio, vil nu kæmpe for alle de piger, der bliver uretfærdigt behandlet i modebranchen.

- Det handler ikke kun om det her blad. Det er overalt. Men jeg ville sætte pris på en undskyldning fra Venice Magazine. Men det samme kunne være sket hos Harper’s Bazaar eller Vogue. Det sker overalt og hele tiden.

- Jeg ved godt, at jeg ikke er den første til at sige noget om det her, men er ikke nok kvinder, der taler om det, siger Agdal.

Se billeder af skønheden herunder:

Kæmpe galleri med Nina Agdal - Kun billeder af hende

Sponsoreret indhold