Nyheder27. september 2017

Nina Agdal svinger bare med ny svigermor

Nina Agdal kommer godt ud af det med ny svigermor, der selv har været model
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nina-agdal-christie-brinkle.jpg
 Foto: All Over Press

Det kører bare for den smukke 25-årige danske Hillerød-pige Nina Agdal, der har gang i en stor, international modelkarriere.

Og efter forholdet til Hollywoodstjernen og Oscar-vinderen Leonardo DiCaprio har hun fået en kæreste, der selv har modelblod i årerne.

Det er 22-årige Jack Brinkley-Cook, der selv optræder på podierne som model.

De to har forsøgt at gå lidt stille med dørene med forholdet og har nærmest demonstrativt undladt at holde i hånd, når de færdes sammen til fods i New York City, men nu er de blevet fanget i et kys på gaden og kan ikke længere holde fingrene fra hinanden.

https://imgix.seoghoer.dk/nina-jack-kys.jpg

Her får Nina et grundigt kys af sin nye kæreste. (Foto: All Over Press).

Og - indrømmet - Nina har også mere til fælles med unge Jack end den 42-årige DiCaprio.

Selv om de var sammen det meste af et år, har der ikke været noget fremme om, at Nina nogensinde nåede at møde Leonardos forældre, George og Irmelin, der blev skilt kort efter Leonardos fødsel i 1974, men som begge overværede, da Leonardo DiCaprio vandt en Oscar for bedste hovedrolle for 'The Revenant' i 2016.

Men Jacks mor, Christie Brinkley, har Nina allerede mødt, og de har langt mere end kærligheden til unge Jack til fælles.

Jacks mor, Christie Brinkley, der er fyldt 63, men stadig holder sig fremragende, er selv tidligere model, og derfor kender hun alt til den verden, som Jack og den nye svigerdatter, Nina, bevæger sig i.

https://imgix.seoghoer.dk/nina-artikel.jpg

Danske Nina med et af de mange magasiner, hun har prydet. (Foto: All Over Press)

Og de to kvinder så også ud til at have masser at tale om, da de sammen med Jack for nylig overværede tennisturneringen US Open fra tilskuerpladserne.

Kemien mellem Nina og Christie lod til at være i top, som du kan se på billedet over artiklen, og i galleriet neden for får de sig også en fortrolig snak, mens Jack kortvarigt er væk fra tribunen.

Og skulle Nina få brug for råd fra Christie så har den 63-årige svigermor også - præcis som Nina - stået model til Sports Illustrateds 'Swimsuit'-udgave.

Også Jacks søster, den 19-årige Sailor Brinkley-Cook, er model.

Og for at det ikke skal være løgn skal hun optræde som model i den kommende udgave af 'Swimsuit Illustrated' lige som sin mor og sin nye, danske svigerinde.

https://imgix.seoghoer.dk/sailor-brinkley-cook.jpg

Sailor Brinkley-Cook skal optræde i den kommende udgave af 'Swimsuit Illustrated'. (Foto: All Over Press)

Det er lige før, man kan forestille sig, at 'stakkels' Jack Brinkley-Cook får nok af al den 'badedragtsnak' med alt det, Nina har til fælles med svigermor og svigerinden.

Se galleri med Nina, Jack og svigermor Chrstie Brinkley til US Open herunder:

Nina Agdal, Jack Brinkley-Cook og Christie Brinkley, US Open 2017

null

Sponsoreret indhold