Hollywood29. november 2018

Nina Agdal springer ud som tv-vært

Nina Agdal har startet siden egen youtube-kanal, hvor hun skal lave et talkshow med sin veninde. Den første video bliver offentliggjort 3. december

Kæmpe galleri med Nina Agdal - Kun billeder af hende

Den danske topmodel Nina Agdal har poseret i både dyrt undertøj for lingeribrandet Victoria's Secret og i minimale bikinier for Sports Illustrated.

Nu skal den lækre dansker til at lave youtube-videoer med sin veninde, hvor de skal være værter.

Det skriver 26-årige Nina Agdal på sin Instagram.

"Vi kom på idéen for tre uger siden, og vi besluttede os bare for at gøre det. I dag deler vi idéen med jer, skriver Nina Agdal på sin Instagram.

Du kan se opslaget nedenunder:

Talkshowet bliver lavet sammen med Ninas veninde Taylor Ballantyne, og det virker til, at de to kvinder ikke kan vente med at vise deres fans det nye format.

"Vi vil uploade vores første video på mandag 3. december, hvor vi har premiere på første afsnit. Programmet hedder "Quirkly is the New Black", hvor vi vil dele historier fra vores liv. Vi glæder os til at dele mere om os selv," skriver Nina på Instagram.

Den danske supermodel bor i øjeblikket i New York. Og selv om hun oprindeligt kommer fra den nordsjællandske by Hillerød, er det i den amerikanske millionby, at hun føler sig hjemme.

For et par år siden dukkede der billeder op af Nina Agdal i kærlige kys og hede omfavnelser med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio.

Parret er ikke sammen mere.

null

Kæmpe galleri med Nina Agdal - Kun billeder af hende

Sponsoreret indhold