Hollywood15. november 2016

Natalie Portman giver gåsehud i "Jackie"-trailer

Natalie Portman har fået opgaven at portrættere præsidentfruen Jackie Kennedy i den nye film "Jackie". Forbered dig på at få gåsehud.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/natalie_portman.jpg
 Foto: All Over Press

Hvordan var det at være kone til Præsident Kennedy, der blev skudt i en åben bil midt i en parade? Præsident John F. Kennedy blev skudt 22. november 1963 i Dallas, Texas. Ved siden af ham sad hans trofaste kone Jacqueline "Jackie" Kennedy, der blev eskorteret med sin mand til skadestuen, hvor han blev erklæret død.

Tiden omkring attentatet og efter er netop det filmen "Jackie" handler om, og det er præsidentfruen, der er i hovedrollen. Forbliver man præsidentfrue, når præsidenten er blevet skudt? Selvom man ikke gør officielt, så gjorde Jackie Kennedy det i folkets bevidsthed.

Der er lagt op til det mest nervepirrende drama, vi længe har set, i filmen om modeikonet Jackie Kennedy.

Se den gåsehudsfremkaldende trailer til filmen her:

Foruden smukke Natalie Portman i hovedrollen, kan man nyde John Hurt, Peter Sarsgaard og Billy Crudup. Desuden er der et dansk islæt i filmen, da det er den danske skuespiller Caspar Phillipson, der spiller selveste Præsident Kennedy. Phillipson har da også en betydelig lighed med den afdøde præsident.

Se flere billeder af smukke Natalie Portman her:

Natalie Portman 09092016

Filmen "Jackie" har premiere i Danmark 12. januar 2017.

null

Sponsoreret indhold