Kendte2. november 2016

Burberry laver FANTASTISK film

Modeskaberen bag de ikoniske tern og den caramel-farvede trenchcoat har haft et voldsomt spændende liv. Det er blevet kortet ned til nogle fantastiske minutter i ny reklamefilm.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/domhnall_gleeson.jpg
 Foto: All Over Press

På bare tre et halvt minut bliver vi ført igennem Thomas Burberrys fantastiske liv om, hvordan han lavede vandtæt stof, designede tøj til hæren og fandt sin store kærlighed – to gange. Det er en hæsblæsende reklame der er udformet som en trailer til en film, vi hellere end gerne ville bevæge os ind i biografmørket for at se. Desværre venter der ingen stor filmoplevelse forude, og vi må nøjes med de 30 minutter og 35 sekunder, som reklamen varer.

Se den flotte reklame her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Det er ingen ringere end irske Domhnall Gleeson, 33, der spiller den sagnomspundne Thomas Burberry. Senest har Gleeson været med i ”Star Wars: The Force Awakens”, hvor han spiller den onde General Hux. Han har dog også haft mere lystige roller. Han havde blandt andet fornøjelsen af at spille over for Rachel McAdams i filmen ”About Time” fra 2013, ligesom han har spillet en af de ældre Weasley-brødre i de senere ”Harry Pottter”-film.

Med sig i reklamefilmen har han blandt andet Sienna Miller, der spiller hans første kærlighed og kone. Livet tager en finurlig drejning, da en opdagelsesrejsende henvender sig til Thomas Burberry for at få stof, der kan holde til det hårde vejr på Antarktis. Han er spillet af ingen anden end Dominic West, som vi kender fra ”The Wire”, ”300” og ikke mindst ”The Affair”.

Modeskaberen Thomas Burberry møder også en anden smuk kvinde, og hun er spillet af Lily James, der blandt andet har spillet Askepot i Disneys nye udgave fra 2015 og spillet Lady Rose MacClare i serien ”Downton Abbey”.

Den flotte reklame viser en mand i tvivl og modgang både på hjemmefronten og i karrieren. Man kan krydse fingre for, at reklamen kan blive til en hel spillefilm. Der er jo blandt andet lavet flere film om Coco Chanel, så der er allerede banet vejen for endnu en modeskabers liv på film.

Sponsoreret indhold