Se billederne: Mr. Baywatch er tilbage – og stadig i topform

David Hasselhoff i \

David Hasselhoff i "Baywatch" i 1995.

(Foto: All Over)

Han smeltede pigehjerter i massevis, da han tilbage i 1990’erne reddede den ene uheldige strandgæst efter den anden i den populære TV-serie ”Baywatch”.

Og Mitch Buchannon – alias David Hasselhoff – er stadig i topform. Bogstavelig talt.

I slutningen af marts kunne David Hasselhoff således fremvise sin veltrimmede krop, da han endnu engang løb sin ikoniske løbetur på stranden i delstaten Georgia – iført røde badebukser og intet andet.

Du kan se alle billederne af David Hasselhoff i galleriet nederst i denne artikel.

Det er tydeligt at se, at den 63-årige stjerne stadig er en Baywatch-rolle værdig – hvert fald hvis det handler om at levere en perfekt krop til formålet.

David Hasselhoff i 2016 og 1995 - der er ikke meget, der har forandret sig! Se alle billederne i galleriet nederst i denne artikel. Foto: All Over

Der er således ikke meget, der har forandret sig i de 27 år, der er gået, siden livredderen første gang tog sin ikoniske løbetur langs stranden.

Musklerne kan stadig ses på Hasselhoff, og det charmerende smil er stadig det samme.

Denne gang havde David Hasselhoff dog fået selskab på stranden – han tog nemlig løbeturen sammen med skuespilleren Dwayne The Rock Johnson. The Rock har fået æren af at spille rollen som Mitch Buchannon i den kommende film om de populære livreddere.

Det bliver 25-årige Kelly Rohrbach, der skal udfylde Pamela Andersons rolle i den kommende 'Baywatch'-film. Zac Efron har også meldt sig strandklar.

Den populære ”Baywatch”-serie kørte fra 1989-2001 og var så populær, at den ifølge Guiness Rekordbog er den mest sete TV-serie – nogensinde!

Den kommende ”Baywatch”-film får premiere i 2017.

Du kan se alle billederne af David Hasselhoff i galleriet herunder: 

David Hasselhoff som Mitch Buchannon 2016

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close