Baywatch fylder 25 år: Sådan ser de ud i dag



I år er det 25 år siden, at en af verdens mest sete TV-serier nogensinde løb over skærmen for første gang.

Og selvom serien ikke fik en drømmestart (faktisk blev serien i første omgang droppet, fordi seertallene ikke var gode nok), endte de veltrimmede babes og strandløver i Baywatch med at samle millioner af TV-seere verden over.



Baywatch tog hele verden med storm i 1990'erne (Foto: AOP)


Serien om livredderne blev produceret af David Hasselhoff, som også spillede én af de altoverskyggende hovedroller som Mitch Buchannon, der som 'den voksne' guidede de lidt yngre livreddere på stranden.

LÆS OGSÅ: Baywatch-babe er blevet 'tyk'

LÆS OGSÅ: På dybt vand: David Hasselhoff sagsøgt

Det meste af serien blev indspillet på strandene i Los Angeles, men også Hawaii lagde strande til den populære serie.

Baywatch blev af mange omdøbt til Babewatch og kritiseret for netop at fokusere for meget på de kvindelige livredderes badetøj og velformede bryster. Dette var dog i samme åndedrag dét, der gjorde serien så populær.

Serien var på sit højeste så populær, at den havde 1,1 milliard ugentlige seere. Serien blev tilmed vist i 148 lande og på alle kontinenter (på nær lige Antarktis). Den er tilmed oversat til 44 sprog.

Serien sendte i perioden 1989-2001.

… og der er naturligt nok sket en masse med de populære strandløver og bikini-babes, siden serien havde premiere.

SE og HØR har her samlet et lille galleri med nogle af Baywatch-stjernerne - fra dengang de medvirkede og til i dag.


PAMELA ANDERSON (spillede C.J. Parker)





Pamela Anderson fik sit store gennembrud i rollen som den blonde og sexede livredder C.J. Parker. Selvom Pamela Anderson høstede stor succes i sin rolle, valgte hun at hoppe fra serien i 1997.

I dag er Pamela Anderson fyldt 47 år (og har forandret sig en del, naturligt nok). Billedet af hende i den hvide t-shirt er fra juli i år.



DAVID HASSELHOFF (spillede Mitch Buchannon)





David Hasselhoff var foruden producer på serien også på skuespil-listen. Rollen som den trimmede Mitch Buchannon sikrede ham ifølge Guiness Rekordbog titlen som verdens mest sete TV-stjerne.

I dag er 62-årige David Hasselhoff stadig aktiv som skuespiller, ligesom han også har været dommer i talent-programmet 'America's Got Talent'. Han ynder at gå på scenen for at synge, som dette billede fra juli 2014 vidner om.



BILLY WARLOCK (spillede Eddie Kramer)





Billy Warlock medvirkede kun i serien i tre år som Eddie Kramer - han var blevet træt af at smide tøjet og løbet op og ned ad stranden.

I dag er skuespilleren fyldt 53 år, og siden sin succes i Baywatch har han medvirket i adskillige serier og soap-operaer. Det nederste billede af Billy Warlock er fra 2007.


YASMINE BLEETH (spillede Caroline Holden)





Yasmine Bleeth skulle oprindeligt kun have medvirket i serien i tre år, men den mørkhårede skønhed dukkede op flere gange i Baywatch-serien, efter hendes kontrakt var udløbet.

Efter successen i Baywatch medvirkede skuespillerinden i flere film og serier, men i 2001 kom det frem, at hun havde et alvorligt problem med blandt andet kokain. Hun blev anholdt for besiddelse af det ulovlige stof, og anholdelsen endte med at have alvorlige konsekvenser for Yasmine Bleeth, der kun har haft to roller siden.

Det nedeste billede viser en smilende Yasmine Bleeth i 2003


ERIKA ELENIAK (spillede Shauni McClain)





Som blot 19-årig fik Erika Eleniak rollen som den blonde og forkælede rigmands-livredderbabe, der forelskede sig i sin livredderkollega Eddie Kramer. Uden for Baywatch-settet blev Erika Eleniak og Billy Warlock (som spillede Eddie Kramer) også forelsket og forlovet - kærligheden holdt dog ikke, og forholdet gik i stykker.

I dag har Erika Eleniak haft små roller i både Desperate Housewifes og CSI: Miami. Det nederste billede viser skuespillerinden i 2013.


JEREMY JACKSON (spillede Hobie Buchannon)





Jeremy Jackson slog igennem som blot 10-årig i rollen som Mitch Buchannons søn Hobie. Men successen var svært at fordøje for den unge skuespiller, som havnede i stofproblemer i en ung alder. Han valgte selv at tage en kold tyrker både fra stofferne og livet som TV-stjerne i 1998. I dag har den 33-årige skuespiller været stoffri siden 2000, og i 2003 fik han et comeback i filmen om Baywatch.

Billedet af Jeremy Jackson i bar overkrop stammer fra sidste år.


DAVID CHOKACHI





David Chokachi medvirkede i Baywatch' sjette sæson som den humoristiske og meget ambitiøse Cody Madison, der forelskede sig i Caroline (spillet af Yasmine Bleeth). Da Caroline brød med ham, gik han i stedet efter C.J. Parker (spillet af Pamela Anderson).

Det nederste billede viser David Chokachi i 2014.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close