Mums! Hun skal spille Pamelas rolle i kommende ’Baywatch’-film

Kelly Rohrbach - den nye Pamela Anderson

Det kan godt være, at der var mange smukke kvinder med i 90’er-serien ’Baywatch’, men særligt én kvinde stjal rampelyset:

Når den barmfagre Pamela Andersonløb i strandkanten i sin stramtsiddende røde badedragt, var der få fyre, der formåede at holde tungen lige i munden.

Der bliver derfor en del at leve op til, når den 25-årige Kelly Rohrbach om lidt trækker i sin badedragt for at udfylde Pamela Andersons rolle C. J. Parker. Filmselskabet Paramount har nemlig i dag meddelt, at Kelly Rohrbach har fået rollen som den som den barmfagre livredder i den kommende ’Baywatch’-film.

Det bliver 25-årige Kelly Rohrbach, der skal udfylde Pamela Andersons rolle i den kommende 'Baywatch'-film. Se endnu flere billeder af skønheden i galleriet øverst i artiklen. Foto: All Over og Instagram

Du kan se et stort galleri med billeder af den 25-årige skønhed i galleriet øverst i denne artikel.

Kelly Rohrbach skal forsøge at skabe ro og redde liv på stranden sammen med andre store skuespillere. Indtil videre er Hollywood-skuespillere som Dwayne ’The Rock’ Johnson og Zac Efron også blevet meldt strandklar.

’Baywatch’-serien kørte fra 1989-2001 og var så populær, at den ifølge Guiness Rekordbog er den mest sete TV-serie – nogensinde!

Den kommende ’Baywatch’-film får premiere i 2017.

Du kan se et stort galleri med billeder af den 25-årige skønhed i galleriet øverst i denne artikel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close