Se billederne: Monica og Chandler har 15-års bryllupsdag

Det er 15 år siden, at Monica og Chandler blev gift i \

Det er 15 år siden, at Monica og Chandler blev gift i "Venner"

Foto: All Over

Det er som om, at man kan huske hver eneste episode af ”Venner” - nærmest udenad… Sådan er det i hvert fald for mange af os, der troligt sad og så TV-serien, da den løb over skærmen for første gang.

Og genudsendelserne af ”Venner” er også stadig meget populære. Og man har vel hver sin favorit. Monica, Chandler, Joey, Ross, Phoebe eller Rachel. Og man elsker alligevel dem alle sammen på hver sin måde.

Den 17. maj 2001 kom dobbeltepisoderne, hvor Monica (Courteney Cox) og Chandler (Matthew Perry) bliver gift. Så faktisk har de to skønne venner - og ægtefolk - lige haft 15-års bryllupsdag. Og sikke et bryllup - vi husker nok alle, at Joey viede det lykkelige par.

Dobbeltafsnittet var det sidste i sæson 7 af ”Venner”, og selv om der er en pokkers masse forviklinger, så ender Monica og Chandler jo heldigvis med at blive gift.

Siden bliver de jo også forældre til tvillinger, som de får via en rugemor - og ender med at købe hus, så de flytter fra lejligheden, som ellers var omdrejningspunkt i serien.

Vi har samlet en række billeder af det lykkelige par: Monica og Chandler i anledning af deres 15-års bryllupsdag. Se dem i galleriet her: 

Monica og Chandler: 15-års bryllupsdag

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close