Er Monica og Chandler blevet kærester i virkeligheden?

Monica og Chandler som vi husker dem

Monica og Chandler som vi husker dem

(Foto: AOP)

Det var den helt store forløsning for fans af TV-serien ”Venner”, da Monica og Chandler endelig fandt sammen. Nu tyder noget på, at det også er sket i virkelighedens verden. Forleden blev skuespillerne bag de to populære ”Venner”-karakterer Matthew Perry og Courteney Cox spottet på en restaurant i Los Angeles.

En Twitter-bruger mener, at Perry kigger på Cox præcis som Chandler kigger på Monica. Det har fået det sociale medie til at koge: Dater de to stjerner?

Du kan se mange flere billeder fra deres frokost i galleriet øverst.

I ”Venner” startede Monica og Chandler netop som venner. Deres forhold udviklede sig i forbindelse med Ross’ bryllup i London, hvor de endte i seng sammen. Noget som Joey bestemt ikke havde set komme.

Tilbage i den velkendte lejlighed fortsatte de lagengymnastikken, men uden at fortælle nogle af de andre om det. Så Monica fortalte Rachel, at hun skulle ordne vasketøj, men det var bare en undskyldning for at have sex med sin nye bolleven.  Hemmelighedskræmmeriet sluttede i et legendarisk afsnit, hvor Phoebe og Chandler skamflirtede for at holde deres viden skjult for den anden.  

Chandler erklærede sin kærlighed til Monica. Parret blev gift og adopterede tvillinger. Helt så rosenrød har virkeligheden ikke været for hovedpersonerne.

Monica og Chandler blev gift i "Venner" (Foto: AOP)

Matthew Perry har været ind og ud af afvænning for alkoholproblemer.  Courteney Cox har brudt forlovelsen med sangskriveren Johnny McDaid.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close