Nyheder12. november 2015

MØ sætter vild Spotify-rekord

Megahittet "Lean On" med danske MØ er nu historiens mest streamede sang på musiktjenesten Spotify
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/m_-02-cpo.jpg
 Claus Poulsen

MØ's samarbejde med Major Lazer er for alvor ved at forvandle den 27-årige dansker til en verdensstjerne, og nu har deres fælles sang "Lean On" sat en vanvittig rekord.

Dancehall-hittet med de elektroniske elementer er nemlig blevet afspillet mere end 526 millioner gange på musiktjenesten Spotify, og dermed har den forvist Ed Sheerans "Thinking Out Loud" til en andenplads. Det er særligt imponerende i betragtning af, at "Lean On" kun har været tilgængelig på Spotify i otte måneder, mens "Thinking Out Loud" har haft 17 måneder til at samle afspilninger sammen.

"Lean On" er den første single fra Major Lazers tredje album "Peace Is The Mission" og er produceret i samarbejde med franskmanden, DJ Snake, mens MØ står for vokalen.

Og den unge dansker, med det borgerlige navn Karen Marie Ørsted, er selv flyvende over rekorden, som hun fejrede på en båd under sydligere himmelstrøg.

[node:aller-related-content]

- OMFG. "Lean On" er den mest streamede sang på Spotify i historien. Jeg har nået 200.000 følgere på Instagram, og jeg er på en f****** båd på vej til Mexico. Livet bliver ikke bedre. Jeg elsker jer, skriver den danske stjerne på sin Instagram-profil.

Og tager man Youtube-afspilningerne af "Lean On" med, bliver det kun vildere. Musikvideoen, der er blevet filmet i Indien, er blevet vist mere end 765 millioner gange, hvilket betyder, at "Lean On" er blevet spillet mere end en milliard gange på de to platforme alene.

Sponsoreret indhold