Hollywood23. juni 2018

"Sex and the City"-stjerne: Mit barn er transkønnet

Cynthia Nixon, der spillede Miranda i "Sex and the City", afslører, at hendes datter Samantha nu er mand og hedder Samuel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5886033bf.jpg
 Foto: All Over Press

Cynthia Nixon, 52, har netop afsløret, at hun er mor til et transkønnet barn.

På sin Instagram-profil fortæller hun, at hendes 22-årige datter Samantha nu hedder Samuel.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Jeg er så stolt af min søn Samuel Joseph Mozes (kaldes Seph), der blev færdig fra universitetet denne måned. Jeg hylder ham og alle, der i dag markerer i dags Trans Day og Action, skriver skuespilleren til et billede, hvor man ser hendes og sønnen, der er er til translokation.

Samuel, der blev født som Samantha Mozes, er Cynthia Nixons ældste barn.

Fra 1988 til 2003 dannede Cynthia Nixon par med skolelæreren Danny Mozes. De har sammen børnene Seph og Charles Ezekiel på 15.

I 2004 begyndte hun at date aktivisten Christine Marinoni. Parret blev forlovet i 2009 og gift i 2012. I 2011 fødte Marinoni sønnen Max Ellington, der i dag er syv.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/7.07994886.jpg
 Foto: All Over Press

Cynthia Nixon og Christine Marinoni med deres søn til Pride-parade i New York City i 2016. Foto: All Over Press

I marts annoncerede Nixon, at hun stiller op til guvernørvalget i delstaten New York.

Cynthia Nixon offentliggjorde sit kandidatur i en to minutter lang YouTube-video, hvor hun blandt andet fortalte, at hun er født og opvokset i New York, og at det også er her, hun opfostrer sine børn.

Artiklen fortsætter under videoen.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

- Vi er trætte af politikere, som går mere op i overskrifter og magt, end de går op i os, sagde Nixon blandt andet i videoen.

Hvis det lykkes Cynthia Nixon at vinde guvernørvalget, laver "Sex and the City"-stjernen en Arnold Schwarzenegger. Den østrigskfødte skuespiller var republikansk guvernør i delstaten Californien fra 2003 til 2011.

Cynthia Nixon skal vippe den demokratiske guvernør Andrew Cuomo af pinden. Ifølge Variety har han planer om at stille op til præsidentvalget i 2020.

Selvom man kalder USA's præsident, som lige nu er Donald Trump, for verdens mest magtfulde mand, så er det en guvernør, der har størst indflydelse på amerikanernes hverdag.

Sammen med delstaternes kongres tager guvernøren stilling til ting som skoler, regulering af handel, bygning og vedligeholdelse af veje, arbejdsformidling, lokalpoliti samt strafferet på delstatsniveau.

- Mange bekymrede New Yorkere har opmuntret Cynthia til at stille op, og som hun tidligere har sagt, så vil hun udforske muligheden, skrev Nixons pressesekretær Rebecca Capellan i en mail til CNN et par uger inden, hun officielt annoncerede sit kandidatur.

- Hvis og når sådan en beslutning tages, vil Cynthia helt sikkert gøre sine planer offentlige, tilføjede Capellan dengang.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/10.9342814cj.jpg
 Foto: All Over Press

Cynthia Nixon på talerstolen til "The People's State of the Union" i januar, hvor hun kommenterer Donald Trumps State of the Union-tale. Foto: All Over Press

Tilbage i august kommenterede Nixon, der er født i New York City, selv rygterne om, at hun går ind i politik.

- Jeg har hørt de rygter, fortalte hun, da hun var gæst i "Today".

- Jeg har hørt dem. Jeg har læst dem, tilføjede hun.

null

Sponsoreret indhold