Hollywood 17. juli 2017

Miranda Kerr afslører sin Dior-drøm af en brudekjole

I slutningen af maj blev modellen Miranda Kerr gift med Snapchat-ejeren Evan Spiegel, men først nu viser hun sin kjole frem

Næsten to måneder skulle der gå, før den tidligere "Victoria's Secret"-model og ekskæreste til Orlando Bloom Miranda Kerr afslørede, hvilken kjole hun var iklædt til sit bryllup den 27. maj. På denne dato sagde hun ja til kæresten gennem to år, Snachat-direktøren Evan Spiegel, 27, ved et intimt bryllup i deres have i Brentwood.

I det nyeste nummer af Vogue viser Miranda sig frem i sin drøm af en prinsessekjole, der er designet af Dior. Kjolen er helt enkel og med lange ærmer. På hovedet bar Kerr ikke et klassisk slør, men den fashionable kvinde og mor til én havde i stedet valgt et perlebesat hårsmykke.

Miranda lægger ikke skjul på, hvorfra hun har fundet inspiration til roben, som hun kun behøvede at prøve to gange før den store dag i slutningen af maj.

- Min største inspiration har altid været Grace Kelly, Audrey Hepburn og min bedstemor. Selv med 80 år havde hun en fantastisk stil - et par fine bukser, en hvid bluse, et tørklæde og en lille hæl, siger den nygifte model til Vogue, der fik lov til at overvære og filme én af gangene, hvor Miranda Kerr prøvede sit bryllupsoutfit.

I forbindelse med, at Vogue er kommet på gaden, har Miranda også delt tre fotos på sin egen Instagramprofil, hvor hun skriver, at dagen var helt magisk. Derudover takker hun designeren bag Dior, Maria Grazia Chiuri, for kreationen, der på mange punkter minder om Grace Kellys eventyrlige brudekjole fra 1956.

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Such a magical day

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Nyd endnu flere fotos af Miranda Kerr:

Miranda Kerr i frækt photoshoot i Malibu

Sponsoreret indhold