Hollywood 21. juli 2016

Supermodel skal giftes med Snapchat-milliardær

Den australske model Miranda Kerr skal giftes med en af verdens yngste milliardærer Evan Spiegel, som har stiftet Snapchat

Miranda Kerr mums

Den australske supermodel Miranda Kerr fik sit verdensgennembrud, da hun i 2007 for første gang gik ned af catwalken til Victoria's Secrets modeshow.

Efter showet blev Miranda Kerr den første australier, der blev fast model og "Angel" for det amerikanske undertøjsmærke.

Nu afslører den 33-årige supermodel på sin Instagram-profil, at det også går hende godt i privaten. Miranda Kerr har udgivet et billede af en stor diamantring, som er placeret på ringefingeren.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg sagde ja! skriver Miranda Kerr i billedteksten.

Undertøjsmodellen har i et år dannet par med 26-årige Evan Spiegel, der har været med til at lave appen Snapchat, som han nu er administrerende direktør for.

Se flere billeder af Miranda Kerr i galleriet øverst

Parret har holdt deres forhold meget privat, men de blev senest set, da de i maj ankom sammen til Det Hvide Hus, hvor der var statsmiddag for de nordiske landes ledere.

I said yes!!!

Et billede slået op af Miranda (@mirandakerr) den

Annonceringen af forlovelsen på Instagram er ikke helt uden elementer fra Snapchat-universet. Miranda Kerr har nemlig brugt en personlig emoji fra firmaet Bitmoji, som ejes af Snapchat, hvor en mand frier til en kvinde, og teksten "gift dig med mig!" står skrevet.

Det nyforlovede par kommer heller ikke på nogen måde til at leve af kærlighed og kildevand.

I 2015 blev Evan Spiegel kåret til at være verdens yngste milliardær af det amerikanske medie Forbes, og Miranda Kerr har siden 2008 rangeret i toppen af listen, når Forbes har udpeget hvilke modeller, der tjener mest.

Sponsoreret indhold