Miranda Kerr endte i dyb depression efter skilsmisse

Miranda Kerr var gift med Orlando Bloom i tre år.

Miranda Kerr var gift med Orlando Bloom i tre år.

Foto: All Over Press

Trods løfter om "til døden os skiller" endte ægteskabet mellem Miranda Kerr og Orlando Bloom lang tid før det.

Victoria's Secret-stjernen mødte "Pirates of the Caribbean"-skuespilleren i 2007, og efter tre års forhold forlovede parret sig og blev gift måneden efter ved et sommerbryllup i 2010.

Efter tre års ægteskab kølnede kærligheden dog af, og Hollywood-parret bekendtgjorde, at de skulle skilles i efteråret 2013.

Bruddet tog så hårdt på modellen, at det udfordrede hele hendes personlighed. Det fortæller hun nu i et åbenhjertigt interview med den canadiske udgave af modemagasinet Elle.

- Da Orlando Bloom og jeg blev separeret, havnede jeg faktisk i en virkelig dyb depression.

- Jeg har førhen aldrig forstået dybden af den følelse eller virkeligheden i den, fordi jeg af natur er en meget glad person, forklarer den australske superstjerne, der har sønnen Flynn på fem år med Orlando Bloom.

Den 33-årige undertøjsmodel kæmpede sig til sidst ud af mørket, men det krævede en ordentlig selvransagelse.

Det råd giver hun nu videre til andre, der sidder fastlåst i samme situation, som hun gjorde for tre år siden.

- Jeg lever efter den filosofi, at vi skal være ligesom piletræer - folk tror, at egetræer er det stærkeste i en storm, men det er faktisk piletræer, fordi de er meget, meget fleksible.

- Enhver tanke, du har, påvirker din virkelighed, og det er kun dig selv, der kan kontrollere sindet. Alle svarene ligger dybt inde i dig selv. Sid ned for dig selv, træk vejret dybt og kom i kontakt med dit indre, råder supermodellen.

I dag har både Miranda Kerr og Orlando Bloom fundet kærligheden på ny. Miranda Kerr er forlovet med den 26-årige milliardære Snapchat-stifter Evan Spiegel, mens Orlando Bloom danner par med sangerinden Katy Perry.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close