Hollywood4. marts 2018

Kylie viser Stormi frem igen: Min smukke pige

Kylie Jenner viser endnu et bedårende billede frem af datteren Stormi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08996743.jpg
 Foto: Instagram/Kylie Jenner

Kylie Jenner, 20, formåede at holde sin ni måneder lange graviditet skjult for pressen, men nu ser det ud til, at realitystjernen prøver at indhente det forsømte.

Tidligere på ugen viste den nybagte mor sin datter frem, og nu kommer vi endnu tættere på lille Stormi Webster.

På sin Snapchat viser Kylie Jenner sin lille prinsesse frem i en fire sekunder lang video, og selvom Stormi er gemt bag både sut og et af Snapchats mange filtre, så er det tydeligt at se, at Stormi er ualmindeligt køn.

- Min smukke pige, skriver den stolte mor da også til klippet.

Artiklen fortsætter under videoen.

Da Kylie forleden for første gang viste Stormi frem, var det ikke kun mor og datter, der vakte opsigt - også Kylie Jenners lange negle fik nogle hårde ord med på vejen.

Det faldt mange af hendes følgere for brystet, at Kylie Jenner på billedet kunne fremvise nogle lange, falske negle, der var malet med ferskenfarvet neglelak.

Artiklen fortsætter under billedet.

En stor del af hendes følgere på de sociale medier mente ikke, det var passende, at den nybagte mor havde så lange negle.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Du ved bare, at Kylie Jenner har en barnepige. Hun kan på ingen måde skifte bleer med de lange akrylnegle, konstaterede brugeren Lauren Bailey.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Ok, men hvordan skifter Kylie Jenner sin babys bleer med så lange negle? Stakkels Stormi, jeg tænker Edward Saksehånd, når hun prøver at tørre hendes røv, stemte brugeren Krista Summerow i.

Der var dog også andre Twitter-brugere, der manede til ro, når det kom til Kylie Jenners negle.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- LAD HENDE VÆRE! Det er bogstaveligt talt det mest irriterende at se, har I ikke noget bedre at lave, end at skrive om, at Kylie Jenner ikke kan skifte bleer på grund af sine negle?, skriver brugeren Amal Kabbani.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Folk dør i Syrien. Tusinder dør af sult, og her bekymrer vi os om Kylie Jenner, hendes baby, og hendes forpulede bleer. Jeg mener, seriøst?, skriver brugeren Iffat Wani.

Det amerikanske ugeblad People fortæller dog, at Kylie Jenner i den grad er en dedikeret mor.

- Kylie har været mor i en måned, og hun elsker det. Det er udmattende, men hun elsker, at hun er mor og nyder helt ærligt alt det ansvar, der følger med, fortæller en kilde til People.

- Hun får absolut beskidte fingre og skifter jævnligt bleer og er virkelig opmærksom og sikrer sig, at Stormi spiser og sover nok, lyder kildens svar til den megen kritik, som Kylie Jenners negle har mødt.

- Kylie er meget praktisk og aktivt involveret, men selvfølgelig får hun hjælp, indrømmer kilden.

Sponsoreret indhold