Hollywood3. maj 2017

Michael Jacksons datter lander filmrolle

Paris Jackson, der er datter af nu afdøde Michael Jackson, får nu sin debut som filmskuespiller
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/jan_17_1.jpg
 (Foto: All Over)

Hun er bedst kendt som datter af den afdøde superstjerne Michael Jackson, men langsomt begynder Paris Jackson at opbygge en karriere selv.

Og nu er det offentliggjort, at den 19-årige kendisdatter får sin debut som skuespiller i en spillefilm. Det skriver filmmediet Deadline.

Paris Jackson har landet rollen som karakteren "Nelly" i en endnu unavngiven film af instruktøren Nash Edgerton.

Filmen er en mørk komedie om en forretningsmand, der bliver kriminel i Mexico, og her får den unge Paris Jackson muligheden for at spille sammen med nogle af Hollywoods største stjerner.

De to populære skuespillerinder Amanda Seyfried og Charlize Theron spiller nemlig med i filmen, der også har "Westworld"-stjernen Thandie Newton på rollelisten.

Det er dog ikke første gang, Paris Jackson får mulighed for at afprøve sine talenter som skuespiller. Tidligere har hun haft en gæsterolle i en episode af tv-serien "Star".

Det job var med til at sikre hende en modelkontrakt med IMG Models i marts, og magasinet Vanity Fair har også udråbt hende til "Hollywoods nyeste it-girl".

Selv om det ser ud til, at Paris Jackson nu har opnået succes, har hun dog siden sin fars død i 2009 gennemlevet nogle svære år med selvmordsforsøg, seksuelt misbrug og mobning. Det har hun tidligere fortalt til magasinet Rolling Stone.

I galleriet herunder kan du se mange flere billder af Paris Jackson gennem årene:

Paris Jackson - billeder af hende gennem tiden og frem til 2017 (med årstal)

Sponsoreret indhold