Hollywood22. april 2017

Mel B bliver sagsøgt af barnepigen

Hun skal skilles fra sin mand, som Mel B har anklaget for vold. Men nu bliver Spice Girl-sangerinden selv sagsøgt af parrets barnepige.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.22878661.jpg
 Foto: All Over

Det kan ikke være helt nemt at være Melanie Brown (Mel B) for tiden. Det er ikke længe siden, at hun endelig fik søgt om skilsmisse fra Stephen Belafonte, som hun anklager for at have været særdeles voldelig mod hende - og have tvunget hende til diverse ting seksuelt - som f.eks. at have trekanter. Desuden har hun også fortalt, at Stephen skulle have gjort barnepigen gravid.

Og det er nu barnepigen Lorraine Gilles, som sagsøger Mel B!

Barnepigen anklager Mel B for at have hældt sprut på hende, da hun blot var en 18-årig udvekslingsstuderende for derefter at have gruppesex med hende.

Søgsmålet kommer efter Mel B anklagede Stephen og Lorraine for at have haft en affære, at Lorraine skulle være blevet gravid og have fået en abort, men Lorraine siger, at det er en lodret løgn. Det skriver TMZ.

Hun vil ikke finde sig i de udtalelser, som Mel B er kommet med, hvor hun kalder barnepige for bl.a. en prostitueret og udnyttende.

Gilles siger desuden, at hun aldrig havde sex med Stephen uden at Mel B vidste det eller var en del af det i løbet af de syv år, hun var en del af deres liv.

Melanie Brown og Stephen Belafonte blev gift i 2007 og sammen har de datteren Madison.

Se billeder af Mel B og Stephen Belafonte, da de stadig var sammen her:

Mel B og Stephen Belafonte (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold