Hollywood18. september 2018

Matthew Perry på vej hjem efter tre måneders indlæggelse

Friends-stjernen Matthew Perry glæder sig til at komme hjem efter operation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/matthew-perry-18092018.jpg
 Foto: Mega
Der er gode nyheder til alle fans af Friends-stjernen Matthew Perry, der spillede den lettere kejtede Chandler Bing i den populære TV-serie.
Den 49-årige skuespiller er nemlig på vej hjem efter at have været indlagt i hele tre måneder på hospitalet efter et større operativt indgreb i mavetarmkanalen. Den præcise årsag til indgrebet er aldrig kommet frem, men det blev i agust oplyst, at han havde et hul i enten mavesækken, tyk- eller tyndtarmen, som kan sidestilles med en skudskade. Han blev i sin tid indbragt akut med en perforeret mavetarmkanal og blev straks kørt ind på en operationsstue og kom under kniven. TMZ talte ved den lejlighed med en repræsentant for Perry, der bekræftede hasteindlæggelsen. - Matthew sætter pris på bekymringen for hans helbred, men beder om fred og ro til at komme sig over operationen, sagde repræsentanten.
En perforeret mavetarmkanal er stærkt smertefuldt og kan ubehandlet føre til en livstruende infektion. Men indgrebet gik godt, og siden har den populære skuespiller været sengeliggende og stille og roligt arbejdet sig frem mod en udskrivning. Det er ikke unormalt med en indlæggelse på tre måneder for patienter i Perrys situation. - Han har det godt, og alt tyder på, at det kun er et spørgsmål om få dage, før han endelig får lov at komme hjem, siger en kilde til PEOPLE.
Oplysningerne til PEOPLE kom blot få timer efter, at der havde været de første livstegn fra Perry selv. - Tre måneder i en hospitalsseng. Tjek, skrev Matthew Perry i fredags i sit første tweet i seks måneder.
Matthew Perry har igennem flere årtier kæmpet med stof- og alkoholmisbrug og har flere gange været indlagt til afvænning.
Han har to gange - i 1997 og 2001 - været indlagt til afvæning for misbrug af det smertestillende middel Vicodin. Han har til tider fremstået overvægtig og oppustet på grund af sin usunde livsstil og sit misbrug og har selv tidligere udtalt, at han har svært ved at erindre optagelserne af tre af de ti sæsoner af "Friends". Kan du genkende ham? Sådan ser ‘Chandler’ ud i dag I 2013 fortalte han til ABC News om sit misbrug og kampen mod at blive stof- og alkoholfri. - Den overvejende del af mit misbrug drejede sig om alkohol, og så var der opiater (eksempelvis heroin, red.). Jeg troede, at jeg var god til at skjule det for andre, men de var udemærket klar over, at jeg havde et problem. Når jeg ser tilbage på det i dag, er det skræmmende. Jeg var en syg mand, sagde Perry i 2013.
null

Sponsoreret indhold