Hollywood7. november 2017

Mariah Carey har fået fedmeoperation

Sangdivaen har angiveligt fået fjernet et stykke af mavensækken for at tabe sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08812133.jpg
 Foto: All Over Press

Mariah Carey, 48, har taget kampen mod de overflødige kilo op og er gået til ekstremer for at komme det ekstra fedt på sidebenene til livs. Ifølge Page Six har sangdivaen, der er mor til tvillinger, fået en fedmeoperation.

Carey har fået en såkaldt gastric sleeve. Ifølge privathospitalet Aleris-Hamlets hjemmeside fjerner man ved en gastric sleeve 85 procent af mavesækken, og indgrebet medfører et vægttab ved at begrænse indtaget af mad og mindske sultfølelsen.

- Mariah har altid været stolt af sine kurver, men denne sommer, da hendes show på Caesars Palace nåede til sin ende, og da hun startede på sin turné med Lionel Richie, lagde hun mærke til, at det var sværere for hende at danse, og hun fik meget mere kritik online fra body shamers, fortæller en kilde til Page Six.

Insideren tilføjer, at sangeren er gået ombord på cocktails og middage med kæresten Bryan Tanaka, og det er det, der er skyld i de ekstra kilo på sangstjernens krop.

- Mariah blev opereret for omkring en måned siden, og hun ser allerede gode resultater, og hun har det meget bedre, afslører kilden.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/8.23730821.jpg
 Foto: All Over Press

Mariah Carey på turné med Lionel Richie i august 2017. Foto: All Over Press

Carey har tidligere tabt over 30 kg, efter hun i 2011 fødte tvillinger. Dengang forklarede hun, at hun fulgte en streng diæt og træningsplan.

- Jeg vejede aldrig mig selv. Folk vil tro, at jeg er en løgner, men det er sandheden... Jeg har kraftige knogler, jeg er høj, så jeg vil altid veje meget, fortalte Carey, da hun var gæst i The Rosie Show.

- Jeg har i stedet sagt: "Passer den her kjole, som jeg havde på for tre år siden, stadig?"... Jeg er gået efter, hvordan jeg har set ud, hvordan jeg har det.

I sommer gik en video viralt af Mariah Carey, hvor der ikke var megen dans fra hendes side, da hun stod på scenen. I videoklippet, der senere hen er blevet fjernet, formår den amerikanske sanger at slippe afsted med at lave absolut ingenting, selv om det faktisk er hende, der optræder foran et stort publikum.

I den et minut lange video ser man moren til to omgivet af mænd, der skiftevis udfører deres dansetrin eller bærer sangeren rundt på scenen.

Videoen gik viralt på internettet, hvor den blev lystigt delt og kommenteret. Og meningerne om Mariah Careys evner som danser var delte.

I galleriet kan du komme hjem til Mariah Carey.

Hjemme hos Mariah Carey

null

Sponsoreret indhold