Hollywood4. marts 2016

Madonnas søn skal blive i England

En dommer har besluttet, at Madonna og Guy Ritchies søn Rocco skal blive i London indtil videre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/madonna-glasgow.jpg
 Foto: All Over

Der er en grim kamp i gang mellem Madonna og hendes eksmand, instruktøren Guy Ritchie, efter sønnen Rocco forlod Madonnas turne og tog til London, for at være hos sin far og hans familie.

Madonna vil have Rocco hjem til USA, men det vil Rocco ikke, og nu ser det ud til, at den 15-årige dreng får lov at blive hos sin far, efter han nægtede at tage hjem til sin mor, selv om han skulle starte i skole efter juleferien i januar.

En dommer i England har indtil videre besluttet, at Rocco kan blive i England, men dommeren har samtidig opfordret Madonna og Guy Ritchie til at finde ud af tingene.

Madonna og Guy Ritchies advokater var onsdag i retten for at finde en løsning, og dommeren besluttede, at Rocco kunne blive i England, hvor han også går i skole for tiden. Dommeren var ifølge Mirror også meget obs på, at det tidligere ægtepar burde finde en løsning selv.

- Sagen er, at begge parter har valgt at leve deres liv i offentlighedens søgelys og lader til at have det godt med det. Men barnet har ikke foretaget dette valg. Han vil gerne have løst denne sag på en privat måde, og derfor opfordrer jeg forældrene til at finde en løsning, der er den bedste og kan løfte dette store pres fra deres søns skuldre, sagde dommer Kaplan.

Se billeder af Rocco Ritchie her:

Rocco Ritchie

Sponsoreret indhold