Hollywood 21. december 2015

SE VIDEO: Madonna stor-sviner sine fans

- You f...... bitches! Madonna var ikke på bølgelængde med sine fans i Manchester
Foto: All Over

Madonna er så ubetinget hele verdens pop-diva.

Hvis nogen var i tvivl, så blev denne tvivl manet i jorden i sidste uge i Manchester i England.

Her gav Madonna koncert, og de håbefulde fans havde givet godt 800 kroner for at blive lukket ind og se en af de absolut sidste koncerter på Europa-delen af hendes "Rebel Heart"-turné.

Men fansene kom til at vente, og vente, og vente, og vente.

Først næsten en time efter det planlagte starttidspunkt gik Madonna på scenen, fordi videoudstyret, som skulle bruges til det spektakulære sceneshow, ikke virkede.

Da koncerten sluttede med en kortere sætliste end normalt blev det for meget for det hårdt prøvede publikum, der kvitterede med at buhe af pop-dronningen - en ikke helt unaturlig reaktion, efter at de havde måttet vente så længe og derefter gik glip af den fulde koncertoplevelse.

Andre kunstnere ville måske have iført sig en smule ydmyghed og ville ignorere pibe-koncerten og skynde sig at forlade arenaen.

Men ikke Madonna.

På bedste New York City-maner svinede hun sine fans til og kaldte dem "fucking bitches" og bad dem skride fra koncerten, hvis de var utilfredse.

Madonna har siden undskyldt, at koncerten blev forkortet, men tro mod sin diva-natur har hun ikke med et ord nævnt eller undskyldt, at hun kaldte fansene "fucking bitches".

På sin Facebookprofil forklarer hun, at de skulle være færdige med koncerten klokken 23.00 for at overholde reglerne, men at de spillede længere tid, og at det i sidste ende var arrangøren, der "trak stikket".

- Vi ville godt have spillet alle numre, siger Madonna på Facebook.

Se Madonna svine sine fans til i videoen nedenfor.

Og se Madonnas forklaring på problemerne ved koncerten i Manchester:

 

 

 

 

Sponsoreret indhold