Hollywood15. oktober 2008

Madonna: Skilsmisse en realitet

Popdronningens talskvinde bekræfter overfor nyhedsbureauet AP, at hun og Guy Richie skal skilles
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/madonnasskilsmisse1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Ægteskabet har længe skrantet og det sidste halve år har der været adskillige kurrer på tråden hjemme hos Guy Richie og Madonna, som har været gift siden julen 2000, hvor de blev viet ved et rigtigt eventyrbryllup på et slot i Skotland.

Nu er eventyret imidlertid slut.

Parret var oprindeligt blevet enige om at vente med at annoncere deres separation indtil starten af næste år, når Madonnas verdensturnéer er slut, men de orker ikke længere at leve på en løgn.

- På trods af mange forsøg på at redde ægteskabet, vidste de begge to godt, at en skilsmisse var den eneste vej ud. Det var ikke et spørgsmål om "hvis", men om "når". De har virkelig forsøgt gennem de sidste fem måneder, men deres skænderier var fuldstændig ude af kontrol til sidst, fortæller en kilde tæt på parret til The Sun.

Diskussionerne og skænderierne gik primært på, hvem der brugte for meget af sin tid på karrieren frem for familien, men Madonnas ønske om at adoptere endnu et barn skabte også spild mellem parret. I det hele taget blev børneopdragelse efterhånden også et evigt diskussionsemne i hjemmet, som Madonna og Guy havde et yderst forskelligt syn på.

Sammen har de sønnen Rocco på otte år, deres adopterede søn David Banda på to og Madonna har datteren Lourdes på 12 med sin tidligere danser-kæreste Carlos Leon.

Ifølge den engelske avis, er det Guy Richie, som først nævnte ordet skilsmisse - nu har Madonna så overgivet sig og indvilliget.

Sponsoreret indhold