Hollywood14. august 2018

Macaulay Culkin klar til børn

Barnestjernen Macaulay Culkin er klar til selv at blive far
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/macaulay-culkin-ny-1408201.jpg
 Foto: All Over Press
Barnestjernen Macaulay Culkin er klar til at stifte sin egen familie.
37-årige Culkin er bedst kendt for giga-succesen fra "Alene Hjemme"-filmene. Siden efteråret sidste år har han været kærester med den 30-årige Disney-stjerne, Brenda Song.
https://imgix.seoghoer.dk/macaulay-culkin-artikel-140.jpg

Sådan ser Macaulay Culkin ud i dag. (Foto: All Over Press)

Og nu åbner han op om parrets fremtidsplaner. - Hun er dejlig, så jeg kommer sandsynligvis til at befrugte hende meget snart. Vi har helt klart trænet hen imod det mål, siger Macaulay Culkin i podcasten ”The Joe Rogan Experience”.
Og han er sikker på, at de små poder bliver rene guldklumper. - Jeg kommer til at få smukke børn. Hun er asiat, så jeg får små asiatiske børn. Det bliver skønt med et helt bundt "Sean Lennons", som drøner rundt i hele huset, siger Macaulay Culkin med reference til John Lennon og Yoko Onos søn. Brenda Song og Macaulay Culkin mødtes sidste år under optagelserne til filmen ”Changeland”.
https://imgix.seoghoer.dk/brenda-song-14062018.jpg

Brenda Song skal være mor til Macaulay Culkins børn. (Foto: All Over Press)

Han har tidligere været kæreste med blandt andre Jordan Lane Price og Mila Kunis, der i dag er gift med Ashton Kutcher med hvem hun har to børn.
Måske Culkin, der siden sin karriere som barnestjerne har været i rampelyset af helt andre grunde, er blevet inspireret af ekskæresten, Kunis. I 2004 blev han anholdt med blandt andet marihuana og en række forskellige piller på sig.
Samme år erkendte han åbent på TV-stationen CNN i ”Larry King Live”, at han indtog store mængder alkohol og marihuana. Han sagde dog i samme interview, at han mente, at han aldrig havde haft problemer på grund af alkohol- og marihuanaindtaget. I de små 15 år, der er gået siden det opsigtsvækkende interview i 2004, har rygter om barnestjernens stofmisbrug løbende verseret, og i 2012 blev der offentliggjort billeder af stjernen, hvor han så alt andet end rask ud.
https://imgix.seoghoer.dk/syg_0.jpg

Macaulay Culkin fotograferet i 2012. (Foto: All Over Press)

Galleri - Macaulay Culkin:

Macaulay Culkin - billeder fra hans barndom

Sponsoreret indhold