Hollywood30. juli 2018

"Alene hjemme" genopstår - med et sjovt twist

Den populære film får nyt liv med Ryan Reynolds i som instruktør og med en helt ny årsag til al kaoset
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kevin.png
 (Foto: All Over)

Næsten 30 år efter, at den første film havde premiere, elsker vi stadig familiefilmen "Alene Hjemme".

Og nu kommer der en ny voksenudgave af den populære film fra 1990. Det skriver flere amerikanske medier.

"Alene Hjemme", som hedder "Home Alone" i USA, får dog et nyt twist med den titlen "Stoned Alone".

I stedet for en lille dreng, der bliver glemt derhjemme af sin familie, kommer den nye film til at handle om en ung fyr, der ryger lidt for meget hash og misser sit fly til en skiferie.

Den 22-årige hashrygende mand beslutter sig derfor for at ryge mere hash, som giver ham paranoia, og han hører nogle tyve, der bryder ind i huset.

Derefter skal han på samme måde, som Kevin gør i den originale film, forsøge at lokke indbrudstyvene i fælder og beskytte sit hjem.

Alt sammen, mens han er skæv.

Det er skuespilleren Ryan Reynolds, der skal instruere den nye film, men det vides endnu ikke, hvem der skal spille den flymissende hashryger.

Der blevet lavet to af de originale "Alene hjemme"-film med Macaulay Culkin i rollen som otte-årige Kevin, der bliver glemt af sin familie.

I den første sover han på loftet, og da familien dagen efter skal på ferie til Paris, glemmer de alt om Kevin, der stadig sover på loftet.

I to'eren sker nogenlunde det samme. Denne gang glemmer mister de ham dog i lufthavnen, da de er på vej til Florida på ferie. Kevin kommer på det forkerte fly - dog har han sin fars pung - og ender derfor med at holde ferie alene i New York, mens familien er strandet i Florida. Endnu engang får han besøg af de to indbrudstyve.

Efterfølgende er der lavet tre andre "Alene Hjemme"-film med andre skuespillere, men de fik aldrig lige så stor succes som de første.

Måske Ryan Reynolds er manden til at gøre kunsten efter.

null

Sponsoreret indhold