Vild forvandling: Lucy Liu er blevet blondine

Lucy Liu, som vi er vant til at se hende.

Lucy Liu, som vi er vant til at se hende.

Foto: All Over Press

49-årige Lucy Liu har været en tur til frisøren, og det er er ikke småting, der er sket. 

Se Lucy Lius nye frisure i galleriet nederst på siden. 

Skuespilleren, der er født i New York City af kinesiske forældre, fik sin gennembrud i TV-serien "Ally McBeal", og siden har vi set hende i biografhittet "Kill Bill" og TV-serien "Elementary". 

I alle de roller har vi set hende med sort hår, men nu har skuespilleren altså valgt at ryste posen.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Lucy Liu på den røde løber til OBIE Awards. Foto: All Over Press

Da skuespilleren i går gik på den røde løber til OBIE Awards kunne hun fremvise sine nye, blonde lokker. 

I 2015 blev den dengang 46-årige skuespiller mor til en søn

Lucy Liu er kendt som agenten Alex i den hårdtslående powerpige-film "Charlie's Angels", som den dødsensfarlige lejemorder O-Ren Ishii i Tarantino-braget "Kill Bill: Vol 1" og fra rollen som den intrigante advokat Ling Woo i den finurlige "Ally McBeal"-serie.

Den Emmy-nominerede skuespillerinde har spillet et hav af mindeværdige roller, men sit livs rolle indtog Liu først i slutningen af august 2015, da hun som 46-årig blev mor for første gang til sønnen Rockwell Lloyd, der blev født via en rugemor.

- Hver dag er som et mirakel og en drøm - særligt fordi dagene er så forskellige, jublede den nybagte stjernemor i talkshowet "Today", skriver magasinet Us.

- Jeg tænker ikke længere over, om det mon er mandag eller tirsdag, eller hvad klokken er. Det eneste, jeg tænker på, er, hvordan Rockwell ændrer sig nærmest fra minut til minut og hans udvikling, fortalte lykkelige Liu om sin nyfødte søn og tilføjede:

- Og så er det også bare fantastisk at opleve, hvordan man selv vokser som menneske, når man har sådan en lille en, lød det fra skuespillerinden.

Liu overraskede alt og alle i august 2015, da hun annoncerede på sin officielle Instagram-profil, at hun endelig var blevet mor:

- Lad mig introducere den nye lille mand i mit liv - min søn Rockwell Lloyd Liu, skrev hun til et billede af sig selv med sønnike i armene, mens hendes repræsentant uddybede den lykkelige familieforøgelse i en erklæring senere:

- Jeg kan bekræfte, at Lucy Liu er den stolte mor til Rockwell Lloyd Liu, som er bragt til verden via en surrogat. Mor og barn er begge sunde og glade, lød det glædelige nyhed tilbage i august 2015.

Introducing the new little man in my life, my son Rockwell Lloyd Liu. In !

Et opslag delt af Lucy Liu (@lucyliu) den

Se Lucy Lius nye frisure i galleriet: 

Lucy Lius nye hårfarve

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close