Hollywood23. april 2018

Vild forvandling: Kan du genkende Hollywood-stjerne?

Hendes udseende har tidligere været grobund for rygter om plastikkirurgi, men denne gang er der ingen tvivl om årsagen til hendes forvandling
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.03546110.jpg
 Foto: All Over

Tænkte du også "Ja, ja, det er sikkert en eller anden, man ikke kender"?

Det er selvfølgelig heller ikke sikkert, at du kender hende. Medmindre du selvfølgelig har tændt dit TV i løbet ad 00'erne.'

For der er tale om en vaskeægte forvandling.

Og hvem er den smukke brunette, der poserer på billedet så?

(Artiklen fortsætter under billedet)

https://imgix.seoghoer.dk/26.02481990.jpg
 Foto: All Over

Det er Bridget Jones aka 48-årige Renée Zellweger.

Hun blev kendt som den lidt buttede pige med runde æblekinder, da hun for alvor kom frem i forbindelse med den første Bridget Jones-film i 2001.

Pludseligt ændrede Renée sig utroligt meget, og der startede derfor en masse rygter om, at hun havde fået foretaget plastikkirurgiske indgreb.

Til sidst var hun så træt af at høre på rygterne, at hun besluttede sig for at svare igen.

- Det er ikke, fordi det rager nogen, men jeg tog ikke en beslutning om at ændre mit ansigt eller få en øjenoperation, skrev hun blandt andet i et indlæg, som blev publiceret i Huffington Post.

Nu har hun ændret sig endnu mere. Hun plejer at have lange blonde lokker, men denne gang er det en helt bevist ændring i forbindelse med en filmrolle.

Hun er nemlig i gang med optagelserne til filmen "Judy", hvori hun spiller Judy Garland.

Udover den voldsomt populære Bridget Jones-triologi, har Zellweger også været med i film som "Jerry Maguire", "Cold Montain", "Me, Myself and Irene" og "Cinderella Man".

Sponsoreret indhold