Hollywood4. november 2015

Lucy Liu blev mor som 46-årig: Et mirakel

Som 46-årig er skuespillerinden Lucy Liu for nylig blevet mor for første gang til en søn, som kom til verden via rugemor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lucy_liu_aop.jpg
 All Over Press

Lucy Liu er kendt som agenten Alex i den hårdtslående powerpige-film "Charlie's Angels", som den dødsensfarlige lejemorder O-Ren Ishii i Tarantino-braget "Kill Bill: Vol 1" og fra rollen som den intrigante advokat Ling Woo i den finurlige "Ally McBeal"-serie.

Den Emmy-nominerede skuespillerinde har spillet et hav af mindeværdige roller, men sit livs rolle indtog Liu først i slutningen af august, da hun som 46-årig blev mor for første gang til sønnen Rockwell Lloyd, der blev født via en rugemor.

- Hver dag er som et mirakel og en drøm - særligt fordi dagene er så forskellige, jublede den nybagte stjernemor i talkshowet "Today" tirsdag, skriver magasinet Us.

- Jeg tænker ikke længere over, om det mon er mandag eller tirsdag, eller hvad klokken er. Det eneste, jeg tænker på, er, hvordan Rockwell ændrer sig nærmest fra minut til minut og hans udvikling, fortalte lykkelige Liu om sin nyfødte søn og tilføjede:

- Og så er det også bare fantastisk at opleve, hvordan man selv vokser som menneske, når man har sådan en lille en, lød det fra skuespillerinden.

Liu overraskede alt og alle tilbage i august, da hun annoncerede på sin officielle Instagram-profil, at hun endelig var blevet mor:

[node:aller-related-content]

- Lad mig introducere den nye lille mand i mit liv - min søn Rockwell Lloyd Liu, skrev hun til et billede af sig selv med sønnike i armene, mens hendes repræsentant uddybede den lykkelige familieforøgelse i en erklæring senere:

- Jeg kan bekræfte, at Lucy Liu er den stolte mor til Rockwell Lloyd Liu, som er bragt til verden via en surrogat. Mor og barn er begge sunde og glade, lød det glædelige nyhed tilbage i august.

Se det nyeste billede af lille baby Rockwell her fra skuespillerindens Instragram-profil.

Og se Liu annoncere fødslen af sønnike her.

Sponsoreret indhold