Hollywood24. oktober 2015

Louis og Liam danner sangskriver-duo

Når One Direction holder den planlagt pause, vil Louis Tomlinson og Liam Payne bruge tiden på at skrive sange sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louis_tomlinson_liam_payne.jpg
 All Over

Når One Direction til marts holder en annonceret pause fra gruppens forpligtelser, er mange Directioners bange for, at det betyder enden på boybandet. Det rygte lagde Louis Tomlinson og Liam Payne for alvor ned forleden, og nu har de to stjerner endnu en god nyhed til deres fans.

Liam og Louis har nemlig planer om ikke bare at ses men også at blive ved med at arbejde sammen, når One Direction holder pause. Det afslører Louis Tomlinson i et interview med Entertainment Weekly, hvor han siger, at han håber, han kan skrive nogle sange sammen med Liam Payne.

- Det nyder jeg at gøre med Liam ... Det vil vi helt sikkert gøre. Det er jeg sikker på, vi vil, fortæller stjernen.

Samtidig fortæller Louis Tomlinson, at han også har tænkt sig at hænge ud med Harry Styles og Niall Horan, selv om One Direction holder pause.

- Jeg er sikker på, vi vil se hinanden en gang i mellem. Det er der ingen tvivl om, understreger sangeren, der dog stadig vil sætte musikken i baggrunden under pausen.

I stedet satser Louis Tomlinson på at bruge de fleste af sine kræfter på velgørenhedsarbejde.

- Det er så spændende for mig, at jeg i min alder er i en position, hvor jeg kan hjælpe folk og give dem nogle muligheder, siger stjernen og fortsætter:

- Misforstå mig ikke, jeg sigter efter at have et par måneders ferie, hvor jeg vil se min familie, tage hjem og den slags ting, men ja, jeg håber også på at få travlt.

One Directions femte og sidste album inden pausen hedder "Made in the A.M." og udkommer den 13. november - samme dag som Justin Biebers nye album "Purpose".

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold