Hollywood23. oktober 2015

Simon Cowell Råder Louis Tomlinson: Fra én far til en anden

Simon Cowell afslører, at han har talt med Louis Tomlinson og givet gode råd til den kommende forælder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louis_tomlinson_simon_cowell.jpg
 All Over

"X Factor"-mogulen Simon Cowell kan være modbydelig, når han ærligt og uden filter fortæller deltagerne i talentshowet, hvad han synes om deres optrædener. Der er dog også en anden side af stjernen. Simon Cowell blev nemlig far i februar sidste år, og nu giver han sin erfaring som forælder videre.

One Directions Louis Tomlinson bliver selv far senere i år, og han har fået et rigtig godt råd af Simon Cowell.

- Jeg sagde bare: "Nyd det". Hvis jeg havde været på hans alder, og nogen sagde: "Du skal have et barn", så er jeg ikke sikker på, hvordan jeg ville tackle det, men han ringede til mig, og jeg sagde: "Når du har omfavnet det, vil du blive overrasket over, hvor meget du vil elske det, og det vil ændre dit liv til det bedre". Og sådan er det, fortæller stjernen i "Good Morning Britain" ifølge People.

Derudover har Simon Cowell også gennemgået for Louis Tomlinson, hvad den unge sanger kan forvente af livet som nybagt far, og han har tilbudt at stå til rådighed, hvis Louis får brug for flere tips.

"X Factor"-dommeren indrømmer, at han selv gik gennem et stadie, hvor han troede, at hans snart toårige søn hadede ham.

- Da han var cirka fem eller seks måneder gammel, tænkte jeg: "Jeg ved altså ikke, hvad jeg skal gøre", fordi han ikke reagerede på mig, og jeg tænkte: "Måske hader han mig", fortæller Simon Cowell ærligt.

- Og folk sagde: "Nej, vær tålmodig" (...) Og pludselig en dag begynder de at tale, lytte, reagere, kommunikere, det er noget helt andet - og de bliver også lidt lige som en selv, hvilket jeg ikke ved om er godt eller dårligt.

Louis Tomlinson bliver far senere i år, når stylisten Briana Jungwirth nedkommer med deres fælles barn, som angiveligt bliver en lille pige.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold