Hollywood22. oktober 2015

Liam Payne fik panikanfald

One Direction måtte aflyse en koncert, fordi Liam Payne fik et panikanfald
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/liam_payne_0.jpg

Man skal være gjort af en helt særlig støbning for at kunne holde til det pres, verdensstjerner som medlemmerne af One Direction oplever. Tirsdag blev det for meget for Liam Payne, og One Direction måtte aflyse den koncert, de ellers skulle have spillet i Belfast i Nordirland.

- Berømmelsen pres og det at turnere i to år har gjort Liam syg, siger en kilde til den engelske avis The Sun.

- Han var helt knust over at skulle skuffe alle, specielt fansene, men han var ikke fysisk i stand til at gå på scenen. Han havde en komplet nedsmeltning.

Liam Payne fik det dårligt tirsdag aften, kort inden de fire drenge skulle optræde. Han oplevede forskellige symptomer på et panikanfald, og derfor valgte One Direction at aflyse koncerten i sidste sekund.

Da One Direction annoncerede, at de desværre måtte aflyse koncerten, fordi Liam Payne var blevet syg, blev de mange fans selvfølgelig skuffede, men de viste også deres støtte med en masse "god bedring"-hilsner på de sociale medier.

- Jeg er så bekymret for Liam, at jeg har det helt dårligt, skriver @jodiebatchelor4 på Twitter.

- Det sidste, jeg vil have, er, at Liam tænker, han har skuffet os alle - han bliver nødt til at huske at sætte sig selv først, istemmer Twitter-brugeren @1dlivereports.

One Direction spillede i stedet koncerten onsdag aften, efter Liam har forsikret alle om, at han har det meget bedre.

- Liams stress har gæret et godt stykke tid, og det har ikke hjulpet, at hans fremtid er usikker, nu hvor pausen er på vej, tilføjer insideren.

- Men drengene har samlet sig om Liam og er ivrige efter at sørge for, at han er ok.

Forhåbentlig husker de alle fire at passe rigtig godt på sig selv.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold